![]() |
|
Peugeot 307 hdi premium klima sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
poyrazkuzey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Eylül 2012 Konum: artvin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı poyrazkuzey
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Mayıs 2013 Saat 21:13 |
Merhaba dostlar
sıcaklar bastırmaya başladığından itibaren klimayı kullanmaya başladım fakat bir kaç gündür sıcak üflüyor , digital klima olduğu için hemen ustama götürdüm , usta sıcak soğuk ayrımını yapan motorun arızalı olduğunu söyledi , parça olmadığından yapmadı malesef , fiyat konusunda bir bilgisi olan varmı yada daha önce bu sorunu yasayan varmı ?
|
|
![]() |
|
mehmet_2 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: erzincan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben de de aynı problem var fakat motordan da olmayabilir. Kutunun içindeki plastik yönlendirici de kırılabilir. Usta konrol etti mi yoksa hemen salladı mı sıkışmış olabilir motorun çevirdiği dişliden olabilir bir bakıver
|
|
![]() |
|
poyrazkuzey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Eylül 2012 Konum: artvin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı poyrazkuzey
![]() ![]() ![]() ![]() |
siz nasıl çözüm bulabildiniz ? düzltebildiniz mi problemi ?
usta baktı motordan oldugunu soyledı nerde uygun fıyata yaptırılabılır acaba klıma gazı degıstı fakat sıcak soguk deıgısımını yapmıyor klıma
|
|
![]() |
|
pt206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 265 |
bende de sıcak üflüyordu.klima gazı bastırdım şimdi maşallahı var,soğutunca durulmuyor
![]() |
|
2005 206 1.4 HDİ XT
|
|
![]() |
|
polater ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2011 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
Kutunun içindeki plastik yönlendirici kırık olma ihtimali çok yüksek olmakla birlikte, gazıda bitmiş olabilir. Lakin benim başıma geldi, çift taraflı klimanın iki yönünü de soğuğa ayarlamama rağmen sağ taraf sıcak üflüyordu, sistemin içinden plastik parça değişti sorun çözüldü, daha sonra da ikisi birden sıcak üflemeye başladı, gaz doldurttum o sorunda çözüldü.
|
|
307 SW 1.6 HDI PREMIUM
|
|
![]() |
|
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
sağ havalandırmadan sıcak soldan biraz soğuk geliyorsa gaz eksik tir o yüzden yapar
|
|
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
![]() ![]() ![]() ![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=S8s7DrcegDQ bir bak bakalım nasıl bir yerde klima |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |