![]() |
|
hava debimetre - acil yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
oguzhan53 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 266 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan53
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Mayıs 2013 Saat 20:14 |
arkadaşlar aracımın motoru çalışırken hava debimetresinin fişini çekip taktım arıza lambası yaktı. depollution system faulty diye bir yazı çıkmakta bu sorunu nasıl çözerim yardımlarınızı bekliyorum . herkeze şimdiden teşekkürler.
|
|
![]() |
|
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
![]() ![]() ![]() ![]() |
akü kutup başlarını sökeceksen eğer 3 dakika kuralına uymayı unutma. forumda aratırsan göreceksin.
![]() |
|
![]() |
|
oguzhan53 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 266 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan53
Arkadaşlar teşekkür ederim yardımlarınız için bu kutup başını söküp takma işini detaylı anlatabilirmisiniz hangi kutup başının + ,- gibi birde kaç dakika beklicem tam olarak .
Düzenleyen oguzhan53 - 01 Mayıs 2013 Saat 22:52 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan53
çok teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
eğer gerçekten bir arza oluşmadıysa içiniz rahatsa 200 km sonra sönecektir zaten ...
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
ZP105 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 471 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sorması ayıp fişi neden söktunuz
|
|
![]() |
|
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
hakkaten ya durup dururken sökülmediği kesin
![]() |
|
![]() |
|
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
Neden 200 km sonra sönüyor onu anlayamadım. Sildirmek istersen servise gitme çok fazla ücret istiyorlar. Sanayide daha uygun bir fiyata silerler...
|
|
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan53
Arkadaşlar tamamen bir amaç uğruna söktüm. Aracımın son zamanlarda devirlenmede biraz ağır kalıyordu debimetrenin çalışmıyor olabileceğni düşündüm kontrol amacıyla söktüm :) peki bu lamba söndü şu an günün birinde pc ye bağlayınca karşıma çıkacak mı ?
Düzenleyen oguzhan53 - 02 Mayıs 2013 Saat 16:59 |
|
![]() |
|
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
Sönmesi için bir şey yaptınız mı? Kendiliğinden mi söndü? Kendiliğinden söndüyse tekrar yanmaz. Çalışıp çalışmadığını nasıl test ettiniz? Fişi çekince ne olması gerekiyor? Benim aracımda arıza ışığı yanmasına rağmen aracın işleyişinde bir sıkıntı yok bi test etmek istiyorum.
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan53
Lamba yanık kalınca hemen eve çıktım foruma yazdım yaklaşık 2 saat sonra kutup başını sökmeye indim sökmeden önce bir marşa bastım uyarı vermedi oh dedim. Aracın eski atikliği yok gibime gelince söktüm forumda araştırınca bu parçadan yapabileceği yazıyordu ama soketi sökünce aracın rolentisi farklılaştı devir almaz oldu anladımki sıkıntı yokmuş debimetrede :) ben biraz evham yapmışım
Düzenleyen oguzhan53 - 02 Mayıs 2013 Saat 21:11 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
Çalışır durumdayken mi çektiniz yoksa çektikten sonra mı çalıştırdınız?
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |