![]() |
|
lpg ayar |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
osmntskn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2012 Konum: Artvin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Mayıs 2013 Saat 16:03 |
selamlar,
sonunda 206'ma lovato taktırdım. Allah'a şükür şuan 3 bin km yaptı herhangi bir sıkıntı yok (benzin ibre düşmesi dışında) benim sıkıntım araç ilk çalıştırmada benzinden tüpe geç geçiyor bana göre, ustaya sordum, fabrika ayarı 40 dereceymiş, bana 30 yapmış. ancak bana göre öğle sıcağı haricinde çok geç geçiyor. gece 2 km yol gittim hararet 80'e çıktı anca tüpe geçti, sabahları da öyle, zaten 10 km yol gidiyorum, onu da benzinde gidersek bir karı kalmayacak gibi. tecrübeli arkadaşların tavsiyesi nedir bu duruma? |
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
2kmden sonra gecıyosa bence sorun yok hocam, bu havalarda cok iyi.. hemen tüpe geçerse araç, ılerkı günlerde sorun yasayabılırsın.. hıc oynatma bence
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
maalesef durum diğer araçlar içinde aynı diye biliyorum biraz mesafe kat etmeden tüpe geçmiyor
![]() |
|
![]() |
|
maestro ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
gece 2 km sonra araba harareti 80 e mi çıkıyor?
|
|
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
|
![]() |
|
Bünyamin.Kar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2013 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Bünyamin.Kar
Hocam bende de aynı dert vardı, tüp ayarı yaptırırken benzinden tüpe geç geçiyor dedim yok mu bunun bi çaresi dedim ekrandan ayarlarında sicaklık ayarı var orayı düşürdü şimdi 25-30 saniye içinde benzinden tüpe geçiyor
|
|
![]() |
|
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
vala pratik çözüm dedikleri bu olsa gerek ![]() |
|
![]() |
|
osmntskn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2012 Konum: Artvin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
hocam Artvin'de yaşadığım için, her yer rampa..., dereye inerken 5 km'de anca 80'e çıkıyor, yukarı çıkarken 500 metrede... |
|
![]() |
|
sonuç olarak, benzinden tüpe geç geçmesi bir problem değil yani, neyse teşekkürler. bu arada uzun yolda 20 kuruş yakıyor, çok memnunum yakıttan.
ancak lpg'yi nerelerden almak lazım acaba, ben shell'den aldım, bazıları onun çok ince olduğunu çok yaktığını ifade ettiler. |
|
![]() |
|
Bünyamin.Kar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2013 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Bünyamin.Kar
ben opetten genellikle alıyorum birde aytemizden
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
ayarlanabilir birşey o ama okadar ınce ayar ıçın başınıza bela almayın fena değil bence yinede olmıcak bırşey değil...
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |