![]() |
|
araç anahtar kumandası pil Muhabbeti |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Mayıs 2013 Saat 12:20 |
|||
Arkadaşlar Dün Oto markete girdim yaklaşık 1 saat oyalandım, çıktığımda aracımın kumandasına basmama rağmen kumanda lambası yanıyordu fakat kapılar açılmıyordu. içeri girip pil aldım nede olsa 2nci el araç pili zayıflamıştır diye, 4 tl karşılığında, araca geldiğimde yine çalışmayışı çok üzdü beni hay aksi dedim kumandayı söktük fırca yardımıyla temizledik vs yine açmadı kapıları sonunda manuel açıp bindim araca baktimki teyip sesi kapalı bir şekilde çalışıyor :) marşı biraz geç aldı ayrıca, aküyü zayıflattık her halde :D aracı stop edip tuşa bastiğimda herşey yolunda idi pilin değişmesiyle menzilde arttı :D siz dostlarıma bilgi amaçlı yazdım yaklaşık 20 dakika veya daha fazla telaşlı telaşlı iş güzarlık yaptım :) Akıl bu yeri geldiğinde Zeki yeri geldiğinde çaresiz :D
|
||||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||||
![]() |
||||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Economy mode nasil devreye girmemis? Gecmis olsun.
|
||||
![]() |
||||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|||
Evet dogru, olabilir. Düzenleyen koliva - 01 Mayıs 2013 Saat 19:56 |
||||
![]() |
||||
Bünyamin.Kar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2013 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Bünyamin.Kar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Allaha şükür öyle bir derdim yok teyp kontağa bağlı, kontağı kapattım mı herşey bitiyor
|
||||
![]() |
||||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|||
Geçmiş olsun ama sorun sızmı açık unuttunuz yoksa kendı kendınemı açıldı kendı kendıne açıldıysa baktırmak lazım benim aracımdada el frenınden bıle çok kontrol ettığım şey teyp okadar yani takıntı oldu :)
|
||||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||||
![]() |
||||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
|||
Üstadım teşekkür ederim :) kumandanın içi zaten temizdi conta var içinde canavar gibi suya girse geçirmez :D Ayrıca biraz daha dikkatli bakarsan markette 1 saat oyalandıktan sonra 20 dk dan fazla kumandayla uğraştım :) buda ederki 1buçuk saatten fazla bir zaman dilimi akü aracı aldığımda 2 haftalıktı :)
teşekkür ederim. O benimde dikkatimi çekti, fakat zaten hiç bir şekilde ekonomi moduna girmiyor ki? bazen iş için araçta beklediğim oldu hiç geçmedi ekonomi moduna :( yok mudur ki? 99 model ya :))
Bende değiştirmeyi düşünüyorum kontaktan elektrik teybe en iyisi :)
onu hatırlamıyorum da kendi kendine acılmamıştır :) |
||||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||||
![]() |
||||
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
geçmiş olsun..
|
||||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
||||
![]() |
||||
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
|||
Benim arabada da orjinal teyp yok. Fakat arabayı stop ettikten sonra 3-5 dk içinde teyp te stop ediyor. |
||||
![]() |
||||
|||
2 önceli 206 x-line mda öyleydi, kamasonic teyip vardı ama eco mode da kapanıyordu bunu nereye bağlamışlar bakıp resmini eklicem :D
|
||||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||||
![]() |
||||
|||
Teyip bu sigortanın ucuna kıvrılmış bir kablo ile çalışıyor?
sakat bir iş mi bu? orjnal teyibin sigortasını bana ilete bilirmisiniz? oraya aktarıyım? ![]() Düzenleyen Aziz - 02 Mayıs 2013 Saat 11:26 |
||||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |