Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

araç anahtar kumandası pil Muhabbeti

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL
Forum Adı: Sohbet \ Muhabbet
Forum Tanımlaması: Sohbet ve Muhabbet alanı. Araç sorunları haricinde ki tüm konuları bu başlıkta paylaşabilirsiniz.
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=28440
Tarih: 17 Ağustos 2025 Saat 19:49
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: araç anahtar kumandası pil Muhabbeti
Mesajı Yazan: Aziz
Konu: araç anahtar kumandası pil Muhabbeti
Mesaj Tarihi: 01 Mayıs 2013 Saat 12:20
Arkadaşlar Dün Oto markete girdim yaklaşık 1 saat oyalandım, çıktığımda aracımın kumandasına basmama rağmen kumanda lambası yanıyordu fakat kapılar açılmıyordu. içeri girip pil aldım nede olsa 2nci el araç pili zayıflamıştır diye, 4 tl karşılığında, araca geldiğimde yine çalışmayışı çok üzdü beni hay aksi dedim kumandayı söktük fırca yardımıyla temizledik vs yine açmadı kapıları sonunda manuel açıp bindim araca baktimki teyip sesi kapalı bir şekilde çalışıyor :) marşı biraz geç aldı ayrıca, aküyü zayıflattık her halde :D aracı stop edip tuşa bastiğimda herşey yolunda idi pilin değişmesiyle menzilde arttı :D  siz dostlarıma bilgi amaçlı yazdım yaklaşık 20 dakika veya daha fazla telaşlı telaşlı iş güzarlık yaptım :) Akıl bu yeri geldiğinde Zeki yeri geldiğinde çaresiz :D

-------------
[pasaklıKontes]hy206 GTI

Cevaplar:
Mesajı Yazan: koliva
Mesaj Tarihi: 01 Mayıs 2013 Saat 19:30
Economy mode nasil devreye girmemis? Gecmis olsun.

Mesajı Yazan: koliva
Mesaj Tarihi: 01 Mayıs 2013 Saat 19:56
Orjinalini yazan: 307bursa 307bursa Yazdı:

araçta orjinal teyp yoksa ondan devreye girmemiş olabilir zira benimki öyle herşeyi kesiyo fakat teyibi kesmiyor :((

Evet dogru, olabilir.

Mesajı Yazan: Bünyamin.Kar
Mesaj Tarihi: 01 Mayıs 2013 Saat 22:26
Allaha şükür öyle bir derdim yok teyp kontağa bağlı, kontağı kapattım mı herşey bitiyor

Mesajı Yazan: samet206
Mesaj Tarihi: 02 Mayıs 2013 Saat 00:48
Geçmiş olsun ama sorun sızmı açık unuttunuz yoksa kendı kendınemı açıldı kendı kendıne açıldıysa baktırmak lazım benim aracımdada el frenınden bıle çok kontrol ettığım şey teyp okadar yani takıntı oldu :)

-------------
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı...

Mesaj Tarihi: 02 Mayıs 2013 Saat 09:42

geçmiş olsun üstadım 
senin kumandayı halletmişsin iyi olmuş fakat aracında yakın zamanda pilini değiştirmen lazım bence zira 20 dak boşta teyp çalışmasıyla akü bitmez eğerki bitiyorsa akünün ömrü bitmiştir olmadık yerde kalırsın mazallah benden söylemesi 
dost tavsiyesi :))

Üstadım teşekkür ederim :) kumandanın içi zaten temizdi conta var içinde canavar gibi suya girse geçirmez :D Ayrıca biraz daha dikkatli bakarsan markette 1 saat oyalandıktan sonra 20 dk dan fazla kumandayla uğraştım :) buda ederki 1buçuk saatten fazla bir zaman dilimi akü aracı aldığımda 2 haftalıktı :)

Orjinalini yazan: koliva koliva Yazdı:

teşekkür ederim. O benimde dikkatimi çekti, fakat zaten hiç bir şekilde ekonomi moduna girmiyor ki? bazen iş için araçta beklediğim oldu hiç geçmedi ekonomi moduna :( yok mudur ki? 99 model ya :))

Orjinalini yazan: Bünyamin.Kar Bünyamin.Kar Yazdı:

Allaha şükür öyle bir derdim yok teyp kontağa bağlı, kontağı kapattım mı herşey bitiyor

Bende değiştirmeyi düşünüyorum kontaktan elektrik teybe en iyisi  :)

Orjinalini yazan: samet206 samet206 Yazdı:

Geçmiş olsun ama sorun sızmı açık unuttunuz yoksa kendı kendınemı açıldı kendı kendıne açıldıysa baktırmak lazım benim aracımdada el frenınden bıle çok kontrol ettığım şey teyp okadar yani takıntı oldu :)

onu hatırlamıyorum da kendi kendine acılmamıştır :)

-------------
[pasaklıKontes]hy206 GTI

Mesajı Yazan: emre_akdag
Mesaj Tarihi: 02 Mayıs 2013 Saat 10:01
geçmiş olsun..

-------------
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA

Mesajı Yazan: pusutr
Mesaj Tarihi: 02 Mayıs 2013 Saat 10:32

araçta orjinal teyp yoksa ondan devreye girmemiş olabilir zira benimki öyle herşeyi kesiyo fakat teyibi kesmiyor :((

Benim arabada da orjinal teyp yok. Fakat arabayı stop ettikten sonra 3-5 dk içinde teyp te stop ediyor.

Mesaj Tarihi: 02 Mayıs 2013 Saat 10:38
Orjinalini yazan: pusutr pusutr Yazdı:

Benim arabada da orjinal teyp yok. Fakat arabayı stop ettikten sonra 3-5 dk içinde teyp te stop ediyor.

2 önceli 206 x-line mda öyleydi, kamasonic teyip vardı ama eco mode da kapanıyordu bunu nereye bağlamışlar bakıp resmini eklicem :D

-------------
[pasaklıKontes]hy206 GTI

Mesaj Tarihi: 02 Mayıs 2013 Saat 11:19
Teyip bu sigortanın ucuna kıvrılmış bir kablo ile çalışıyor?

sakat bir iş mi bu?

orjnal teyibin sigortasını bana ilete bilirmisiniz? oraya aktarıyım?

-------------
[pasaklıKontes]hy206 GTI

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net