![]() |
|
honda jazz hakkında |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zgr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Nisan 2013 Saat 23:13 |
merhabalar arkadaşlar. yarın bir iki araç bakmaya gideceğim. galerilere bakacağım. 206mı verip takas yapmayı düşünüyorum.iki tane honda jazz yattı aklıma. yalnız fiyat açısından nasıl olduklarına karar veremedim. ayrıca araç hakkında bilgisi olan , kullanan varsa düşüncelerini yazarsa memnun olurum. araçların linkleri burada.
biri 2004 25.750tl diğeri 2009 27.500tl . nasıllar sizce?
|
|
2001 206xt 1.6
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zevk meselesi ama bence kasa olarak pek hoş araçlar değil .
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
duzidodo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
Kolay kolay problem çıkarmayan nadir araçlardan. Motor ve şanzıman olarak sıkıntısız. Ama ufak bir not vereyim üretimi bitti bitiyor dostum. Honda düşünüyorsan yerinde olsam bu fiyatlarda Prelude alırdım.
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
abi prelude nedir jazza üretimi bitiyor diyorsun. CVT şanzuman araba alırkenki araştırmalarıma göre en iyi şanzumanlardan birisi 7 ilerisi zaten büyük bir avantaj. honda-toyota kolay sorun çıkaran araçlar değiller. Yakıt konusundan honda toyota dan biraz daha fazla yakıyor onu göz önünde bulundurun. Jazz ı kullanmadım ama kullanan arkdaşlarımın yorumları iyi idi. Keyifli bir orta sınıf aracı. |
|
![]() |
|
duzidodo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
Tercih meselesi tabi ki.
|
|
![]() |
|
zgr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
çok teşekkürler değerli fikirleriniz için. jazzında üretimi biterse orta sınıf yerine ne koyacak honda? konuştuğum herkes aynı fikirde iyi olduğunu söylüyorlar. hayırlısı bakalım.
|
|
2001 206xt 1.6
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
En samimi sınıf arkadaşı Yaris Hybrid 1.5 motoru ile beğeni topladı. Honda şu saçmalık CR-Z modeli yerine adam akıllı orta ve üst sınıfa ayrı ayrı hitap edecek hybrid modeller sunarsa satışını katlayacak. Sokakta gördüğüm her 10 arabdadan nerdeyse 2 si yeni honda civic araba acayip tuttu ve cidden çok hoş. HB i de farklı bir tarz olmuş ama yeni nesil dizel motoru nasıl acaba henüz otomatik kullanmamış demekkki motor halen yoğun arge sürecinde. Bana kalırsa ağustos gibi br-v gibi bir isimle orta sınıf üreitmi devam ettirmeli ama rant için hybrid şart. bir de dizel kullanacaksa otomatik veya robotize bir şanzuman. Şu CVt leri japonlar bi dizele uyarlasalar tadından yenmeyecekte olduramadılar bir türlü. Çok isterdim aurisi hybrid almayı ama o da Prius ile aynı motor hacmine sahip 1.8 Hybrid motor vergi ve prius satışındaki hayal kırıklığından ötürü türkiyeye gelmedi. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |