![]() |
|
Harika 307 :) Harika bir bebek |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Nisan 2013 Saat 21:20 |
|
Arkadaşlar Prensesim 2007 Model Yeni kasa 307 1.6 HDI Dizel Alp Beyazı aracım 130 Bin KM'de ve bu bebek daha 1 kez sorun çıkartmadı Prensesim 6 yaşında ve maşallah diyorum :)
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
+1
|
||
![]() |
||
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
|
askı kolu z rot, rot başı, balata vs bunları arızadan sayamayız, ömrü biten parçalar. keşke aracı olan herkesin sorunu sadece bunlar olsa.
|
||
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
||
![]() |
||
reality59 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2012 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1030 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reality59
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
katılıyorum. bu ürünler zamanla işlevlerini yitiriyor mecburi değişmesi gerekiyor. Allah nazardan saklasın, kazasız belasız sürüşler :) |
||
Peugeot 307 - 2004 HDI XR Peugeot 106 - 2002 QuickSilver Tekirdağ / ÇORLU |
||
![]() |
||
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
|
Sağol kardeşim evet kollardan bunlarda zamanla görevimi yapmış emekliliği gereken parçalardır. bunlarında neden bozulduğunu çok iyi biliyorum. zamanında çok iyi bir çukura girip jantı yamultmuştum sanırım ordan kalan bir durum. bunlar sorun değil bakım zamanında yetkili servisce uyarısı yapılıp bakımı yapılan parçaladır.
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |