![]() |
|
Oto Teyp |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Nisan 2013 Saat 02:23 |
arkadaşlar sistem kurma aşamasındayım bırşey kafama takılıyor sormak ıstıyorum oto teybım fazla kalıtelı bır teyp değil standart yanlız 2 anfi çıkışı var usb -sd kart gayette memnunum aslında özellıklerıne bakarken bısey dıkkatımı çektı 4x15 watt yazıyor yanı 60 watt ediyor bu güç toplamda .şimdi ben bu teyp üzerine sistem kurabılırmıyım bu güç neyi ifade edıyor anfisiz bir şekılde kaldıracağı hoparlör gücünü ifade ettığını zannedıyorum ama gereksız şüpeler var kafamda yardımlarınızı beklıyorum.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
ZP105 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 471 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu guc teybın cıkıs gucunu ıfade edıyor ve gercekten cok dusuk sızınkı bence bu teybe boşa baglantı yaptrmayın tatmın olmanız bıraz zorsu anda eskı model 70-80 lıraya satılan pioneer teyplerın cıkıslar 4*50 watt falan ona göre bı hesaplama yap
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Yardımınız ıçın teşekkur ederım amacım zaten çok aşırı bır ses almak değil orta halde bir ses almak aslında tereddut etmem çünkü olucağını dusunuyorum ama sızın gibi söyleyeneler şüphe duşurdu içime :) orjınal teybe bıle bağlantı yapanlar var sonuçta her ne kadar çıkış gücü düşük olsada teybımde 2 Anfi çıkışı var 4x15 gerçekten dusuk haklısınız ama bu çıkış gücü olduğuna göre ve benım o çıkışlarla ışım yok anfi balığlıcam sonuçta bass ve hoparlörler anfiye bağlı olucak teybe değil öğrenmek ıstedığım çıkış gücü bukadar duşuk olan bır teyp anfiyi kaldırabılcekmi ve kaldıramıcaksa eğer 2 RCA çıkışı neden koymuşlar ürüne acaba merak edıyorum...
Düzenleyen samet206 - 17 Eylül 2013 Saat 21:19 |
|
|
![]() |
|
ZP105 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 471 |
anfi baglayacagınızı ılk mesajda yazmamıstınız anfi baglıcaksanız eger bi sorun yasayacagınızı zannetmıyorum zaten gıdıpte 3000watt bı amfı baglamassınız :)
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Hocam merhaba, 4*15w denilenler üzere cidden düşük bir değer. Buna hoparlör değilde kulaklık takarsanız bangır bangır ses alırsınız ![]() Amfi destekleme olayı çok farklı. Belirttiğiniz RCA çıkışları sinyal çıkışlarıdır. Düşük voltajla DC akım verir. Bu sebeple direnç daha az olur. Amfi bu çıkışı alıp sinyali güçlendirip AC akıma çeviriri. Hoparlöre yansıtırsınız. Amfiyi kaldırmaz gibi bir durum yok. amfiyi her halukarda kaldırır ama sizin istediğiniz tonu yakalayabilir misiniz onu bilemiyorum. |
|
![]() |
|
Çok sağol yardımın için amacım zaten çok iyi ses almak değil dediğim gibi ama tabi bişeyler yapıclaksa insanıda memnun etmesi lazım kafamdakı daha doğurusu toplamaya başladığım sıstem 1500 watt anfi ,700 watt sub 16.5 mıd bass twetter bu kadar ben bir denıcem ama araştırmalarım doğrultusunda teybım sıstem kurmaya deymez onada bı el atılcak sesten memnun kalırsam dokunmam kalmazsam değiştiririm onuda .
Düzenleyen samet206 - 30 Nisan 2013 Saat 13:36 |
|
|
![]() |
|
mstf shn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2013 Konum: nevşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 144 |
teybin kendi çıkış entegresinin watt ını söylüyor sen zaten sistem kuracaksan orada yazan yazıyla işin yok anfinin çıkış gücüne bakacaksın teybin markası ne bilmiyorum ama gerçek çıkış sonucunuda pek yazmazlar genelde yüksek yazarlar ama her ne yazar sa yazsın o yazılara aldanmayın.....
AMA HER MARKA İÇİN SÖYLEMİYORUM BEŞ YILDIR KULLANDIĞIM TEYBİM DE RESİMDE EKLİDİR TEK GEÇERİM ALPN....http://img826.imageshack.us/img826/684/indirh.jpg
|
|
Peugeot 307 & 2006 & Comfort & HDI 1.6 110 Hp & 215 / 40 / R18
|
|
![]() |
|
mstf shn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2013 Konum: nevşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 144 |
![]() |
|
Peugeot 307 & 2006 & Comfort & HDI 1.6 110 Hp & 215 / 40 / R18
|
|
![]() |
|
Hocam mantıken banada öyle geldi çunku ben sıstemı teybe bağlamıcam anfi bağlıyorum sonuçta 4x15 wattla işim yok 2 anfi çıkışı var ama bazı yerlerden duyum aldım sız bılır kışılerın cevaplarını almak ıstedım cevaplar mantığımın doğru olduğu yönunde gerek ''Ali ''arkadaşımız gerek siz yanı anladığım anfi çıkışı olduğu surece sıstem kurulabılır ses tatmın etmeyebılır ama o teyp kalıtesıyle alakalı bır durum onun 4x15 çıkış gücü ile alakası yokmuş kısaca anladığım bu cevaplardan . |
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Hocam kafanızı çok karıştırmanıza gerek yokki. Siz sistemi kurun nasılsa RCA çıkışı var herhalukarda RCA çekeceksiniz. Sistemi kurun teybi deneyin. Sistem teypte amfi çıkışı bile olmasa normal çıkışlara araya bağlanan bir aparatla da RCA ya çevrilebiliyor. bir pioneer sony alpin tadı vermez ama açtığınız müziği dinler sesi biraz daha çok açabilirisniz.
Baktınız olmuyor o zaman teybi söker yenisini takarsınız olur biter. Ses sistemini kurmadan ne desek boş olur. |
|
![]() |
|
yardımlarınız ıçın sağolun gerçekten denıcem sonucu burda paylaşırım yıne :)
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |