![]() |
|
VANALI EKSOZ ACİL.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
carewkadir ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Nisan 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı carewkadir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Nisan 2013 Saat 00:08 |
|
Arkadaslar oncelıkle herkeze merhabalar.Benım 106'ım var.2 adet sağlı sollu eksoz cıkısım var.Bu eksozları bozmadan bır vana taktırmak ıstıyorum cunkı cok bağırıyor.istediğim olay bu eksozlarımın sesını bozmadan bır vana taktırmak.tuşa basınca arac susucak.bastığımda ıse mevcut eksozlarımdan abartı sesı tekrar cıkacak.Bunu nerde yaptırabılırım.Fıyat nedır ? tanıdıklarınız varmı? İstanbul/haznedar da oturuyorum.
|
||
![]() |
||
ZP105 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 471 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bu şekılde sistemı bozmadan bunu yaptıramassın
ya egsozlardan bırını orjınal yapacaksın vana ortada olacak saga sola tuşla verecek
yada sona orjınal koyup araya vana koyacaksın vananın kenarında cıkıs borusu oluyor acınca havayı ordan verecek kapatında sesı kesecek
o sıstemı bozmadan yapman ımkansız cunku sesı kesen bı orjınal susturucu takmassan sesi ne kesecekkı?
|
||
![]() |
||
carewkadir ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Nisan 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı carewkadir
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Hmm.Benım ısteğım işte kendı eksozlarım ötsün.Tuşa basınca sussun :(/ nasıl olcak bılmıyorum
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı carewkadir
|
pekı eksozun kafasından ıcerı sokulan slazenger adı verılen aletı nerden bulabılırım 1 adet var 1 adet daha lazım
|
||
![]() |
||
ZP105 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 471 |
|
egsozcular yapar
|
||
![]() |
||
Bünyamin.Kar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2013 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Bünyamin.Kar
|
Meraba, o dediğin şekilde egzosları bozmadan yaptıramazsın, egzoscularda komple vanalı egzos var o şekilde araca döşüyorlar ancak garantisi yok onuda söyleyeyim, ben taktıracaktım 250 tl istediler ancak garantisi yok dediler silecek motorundan mekanizmasını yapıyorlarmış oda plastik ısıya ne kadar dayanabilir gerisini siz düşünün, ondan dolayı bende 100 tl ye slazengerlı egzos aldım
|
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
Silecek motorundanmı yapıyorlarmış ılk defa sızden duyuyorum bunu baya ilginç geldi vanalı egzoza sıcak bakıyordum ama eğer böyleyse artık bamıyorum ![]() |
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
Bünyamin.Kar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2013 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Bünyamin.Kar
|
Evet açma kapama sistemini silecek motorundan yapıyorlarmış, eksozu aldığım yerde ustalarla muhabbet ederken öğrendim
|
||
![]() |
||
aknakn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mayıs 2013 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
|
Ya bende bu vanali egsoz sistemini 308 cc de uygulamak istiyorum ancak aracın performansını kesmesinden korkuyorum malum iyi bir performansı yok aracın :) daha önce uygulayan deneyen var mıdır acaba
|
||
![]() |
||
sebnemsaydam ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2016 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sebnemsaydam
|
eksozun dan cıkardıgı sesle cevresindekileri rahatsız eden ruhsal sorunu olan bu tur insan benzeri canlılar icin uzak dogu ogreti dinlerinden budizm de 129 sayfa en alt satırda insan benzeri bu canlılar icin ne kadar dümdüz giderseniz o kadar sevap alıp cennetin kapılarını sonuna kadar acar sınız der
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |