![]() |
|
Peugeot 307 1.4 HDI XR yeni motor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
df3210 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Kasım 2011 Konum: Z.Burnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Nisan 2013 Saat 16:21 |
Herkese merhaba öncelikle.
Aracımda 2 gündür egsozdan beyazsımsı mavimsi duman attığını gördüm internette araştırdım sanırım motor yağ yakmaya başladı.Yag oranıda barız fark edilir şekilde değişim var.Sanırım yeni motor yapılma zamanı geldi diye düşünüyorum çünkü KM de bunu gösteriyor. Aracım 240 binde.Yeni motor yaptırılması hakkında bilgilerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim.Çünkü fiyat olarak herhangi bir bilgim yok ve bu aşamada hangi kısımlara dikkat etmem gereklidir.Yardımcı olursanız sevinirim.Herkese iyi forumlar.
|
|
![]() |
|
aslanaft ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aynı dert bendede var napıcaz bilmiyorum allah yardımcımız olsun
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Hemen motor bitmis demeyin. 8 valf ise subap ayarsizliginda dolayi da soylediklerinizi yapabilir. Farkli nedenleri de olabilir.
|
|
![]() |
|
df3210 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Kasım 2011 Konum: Z.Burnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
240 bine kadar okadar agır bır masraf çıkartmadı ama bu cidden benı korkutuyor.
|
|
![]() |
|
Zeytinburnu sanayide aile dostu diyebileceğim bir ustamız var ona gösterdik.Yeni motor yapılması gerekli oda 2.500 - 3000 tl tutar dedi. Simdi sana ıdare edicek kadar gözunu boyar fazlada masraf cıkartmadan hallederım ama bu senı en fazla 5 ay bılemedın 1 sene gotursun kalıcı bırsey yapmak ıstıyorsan yenı motor yapıcaz sana dedı.Simdi baska bir ustayada götursem uygun fıyat verse bu gozle bakıcam duruma.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |