|
Arka stop sinyal ampül değişimi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
cloudy_tr
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı cloudy_tr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 28 Nisan 2013 Saat 13:47 |
Arkadaşlar kullanma kılavuzunda iki çıkıntıya baskı yaparak elinize gelecek yazıyor fakat ne yaptıysam (o iki çıkıntıyı zaten bulamadım çok değişik çıkıntılar var nereyi kastettiğini anlamadım) başaramadım.
nasıl ampulu değiştireceğim yardımlarınzıı bekliyorum youtube aradım taradım 308 in söküm videosunu buldum ama 307 yeni kasa ile alakası yok kompple değişik |
|
cloudy_tr
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı cloudy_tr
|
Yardımcı olabilecek arkadaş yok mu
|
|
2007 307 1.6 hdi 90 hp comfort
|
|
ahmet_bjk
3. Vites Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
|
ben de 308 de aynı sorunu yaşamıştım ama lambayı biraz zorlayınca çıkartmayı başardım... Yardımı olacaksa resimli anlatabilirim...
|
|
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|
cloudy_tr
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı cloudy_tr
|
Evet 307. Fakat stopu dışarı çıkarmadan yapmak mümkün değilmi ? Dediğiniz gibi yaparsam su kaçırır diye korkuyorum :) |
|
|
|
cloudy_tr
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı cloudy_tr
|
Çok teşekkür ederim fakat 308 ile çok farklı. Youtube da 308 in videosunu buldum değişimini fakat dediğim gibisi farklı. :( |
|
|
|
leffe
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2013 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 90 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
stopu dışarı çıkarmana gerek yok, bagajı aç, arkasında kalan döşemeyi ulaşabilecek kadar sök. farların arkasını göreceksin 2-3 adet kırmızı tırnak var onları içeri doğru bastırdığında ampullerin takıldığı plaka eline gelir. ampulleri değiştir önce dıştaki tırnaktan başlayarak yerine geri oturt. döşemeyi yerine geçir bu kadar.
Düzenleyen leffe - 29 Nisan 2013 Saat 15:32 |
|
2003 Peugeot 307XR 16v 5p
|
|
cloudy_tr
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı cloudy_tr
|
Beyler ampül değişimini becerebildim ama ampül patlak değildi yine de değiştirdim.
Sokette problemim varmış temassızlık yapıyor. Elle oynayınca çalışıyor. Aynı sorunu 3 ay önce sol arka sokettede yaşamıştım el atınca düzelmişti. Soketleri nerden temin edebilirim? 6 delikli soket Düzenleyen cloudy_tr - 06 Mayıs 2013 Saat 11:33 |
|
|
|
Buğra
3. Vites TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
soketlerdeki problem tamamen tozla alakalı olabilir. bence siz bi WD-40 türevi sprey alın ve soketleriniz güzelce temizleyin...
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
cloudy_tr
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı cloudy_tr
|
Bu wd 40 ı tüm motor aksamına sıkıp parlatabilir miyim
|
|
|
|
Buğra
3. Vites TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yağlayıcı, oksit çözücü özelliği var. parlatırmı bilmem. ama plastik aksama sıkmammak gerekir diye düşünüyorum..
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
EErgul
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2012 Konum: Kıbrıs/Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ne yapıcaksın motor soğukken yapmalısın. yoksa leke bırakıyor ve çalıştırdığında ısınacak yerleri iyice temizlemelisin üzerinde wd-40 kalmamalı egsoza giden borular manifold vs.
|
|
206 CC 1.6 16V 110 HP Roland Garros
2004 Model |
|
athelas
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Mayıs 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bu soket ve soket yuvası benim aracımdada arıza yaptı nereden bulabilirim bilen varmı acaba.tozla alakalı değil yanmış içi ama ampüllerde sorun yok.bir kaç yere sordum ama bulamadım.
|
|
2007 307 SW
|
|
athelas
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Mayıs 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Az önce servisi aradım stopla beraber değişmesi grek dedi soketde kablo tesisatıyla dğişmesi gerek dedi.soket tesisatının türkiye girişi yokmuş olsada 1500 tl fyat verdiler.stop lambasınada 205 tl fiyat verdiler.ne yapıcam bilmiyom.
|
|
2007 307 SW
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |