![]() |
|
307 konyada bulunamayan arıza |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
levent291 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2013 Konum: konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı levent291
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Nisan 2013 Saat 01:02 |
1.4 2005 307 var bende ege mavisi frene basınca direksiyonu sola veya sağ a çok çevirdiğinde rölantide beklerken yağ lambası yanıyor ses sinyali veriyor. Yağ pompası değişti-yağ müşürü değişti-yağ değişti-filtreler değişti vs. Araç LPG li ilk çalışmada LPG ye zor geçiyor. Ara sıra yol bilgisayarı reset liyor. Benzin göstergesi tutarsız. Arızayı bulamayan deneme yapıp parça değiştiren tamircilere para vermekten bıktım. Utanmaz herifler hem yapamayıp hem para alıyorlar. Bir elektronikçi beyine baktı ben yaparım 750 tl dedi. Çok para sadece elektrik problemi motor mu yapacaksın arkadaş. Motoru yağı her şeyi, normal ama bu arızayı veriyor. Benzin var ışık yanıyor 10 tl lik alıyorum bu sefer ful oluyor. BUNLARI YAŞIYAN VARSA YAZSIN LÜTFEN.
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bana elektriksel bir problem gibi geldi. Ilk etapta bir akucuye gidip alternatorunuzu olcturun derim.
|
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
aklıma gelen alternatifler..
1-Alternatör ve akü kaynaklı 2-fren merkezi ve direksiyon merkezinde müşürle ilgili temas sıkıntısı 3-lpg ile ilgili sıkıntı varsa %90 montajda yaşanan sıkıntıdan olmuştur. Konya'da kendi aracımın arızasını kendim çözdüm onu da demeden edemeyeceğim :)
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
terzuu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 82 |
selam, aküyü kontrol ettir. normalse şarj motoru veya ana sigorta kutusu olabilir.
elektirik sel bir arıza kokusu gözüküyor.
en doğrusu bilgisayara bağlayıp hatasını görmek lazım.
direksiyonla oynandığında akımı cekerek düşürmesi normal rolantide .
gece farların acıkken rolantide aynı saga sola cevir farlarında kısıldığını göreceksin.
Düzenleyen terzuu - 28 Nisan 2013 Saat 10:52 |
|
bize her yer trabzon
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |