![]() |
|
Pug Dan Kalanlar |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
volkanbalik ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şubat 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 119 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı volkanbalik
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Nisan 2013 Saat 00:02 |
Arkadaşlar daha kullanmış olduğum Peugeot 306 Griffe aracımı sattım müzik sistemim satılıktır.
ilan linkini ekliyorum ..... herkese hayırlı satışlar.
|
|
LOADING
|
|
![]() |
|
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlı satışlar
|
|
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
|
![]() |
|
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlı satışlar
|
|
![]() |
|
volkanbalik ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şubat 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 119 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı volkanbalik
teşekkürler.
|
|
LOADING
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Hayırlı Satışlar Ürünlere belki değer fiyattır bılemem ama fiyat bencede uçuk kendı tarafımdan bakınca :)
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
ZP105 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 471 |
kardes aynen bu sistemı sıfır komple toplasan gene 4bın tl harcamassın biraz abartmıssın
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı volkanbalik
cadence daytona amfikilator şu an ki satış rakamını bilen dostlar yorum yaparsa sevinirim. bilinen en uygun rakam 2 elde 1050$
en dandik dvd çalar yazıp çalamayan teypleri değil alpine teyp var 3 preout ve dvd + ipod vs. vs vs. daha bişey yazmıyorum herkesin malı kendine değerlidir. OLAYA SİZİN DEĞİL BENİM TARAFIMDAN BAKIN İDDAALI ARKADAŞLAR 4.000 TL YE AYNI SİSTEMİ TOPLASINLAR......ONU ALSINLAR.......:))))
|
|
LOADING
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı volkanbalik
LOADING
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı volkanbalik
NEYSE YAAAA YAŞIMIZA UYMADI LAFLARIMIZ KEDİ CİĞER DİYORUM........
|
|
LOADING
|
|
![]() |
|
ZP105 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 471 |
o kadar uygunsa sat kardes coktan satılması gerekırdı
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Hoca hayırlı satışlar, yanlış anlama ama toplu satış olduğu için fiyat fazla abartılı geliyor gözümüze ki ürünler o kadar eder etmez bilemem ama 4 bin tlye aracın her yerinde monitör olan deli ses ve görüntü sistemleri görmüşlüğüm var :) sen iyisimi ayır ürünleri tek tek ver ilan, yoksa Satamayacaksın gibi görünüyor :) o kadar da etmez demiyorum :) allah gönlüne göre versin, Dost tavsiyesidir.
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
Hayırlı satışlar üstat fiyatlar normal fakar şunu da bil isterim yaşının adamı olsan bu şekilde yazmazdın kimse ürünlere kötü dememiş fiyat fazla denilmiş,aydınlatacak şekilde yazsan daha da takdir edilirdi.
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı volkanbalik
Sevgili Arkadaşlar Dediğim gibi ufak bir fiyat araştırması yapın ondan sonra konuşalım boş konuşmayalım Tek Sorum Ricam bana sadece Cadence Daytona 2500.1 ve Orion H2 15.2 için bir fiyat araştırması yapın Öyle Ekranla Oem Double Sistem Olmuyor Bunları Satış Nedeni Artık Aktif Sisteme Geçiyorum.......Birde şu var fexzi
![]() Alayınıza Saygılarımla........ |
|
LOADING
|
|
![]() |
|
peugeotttt ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2012 Konum: TEKİRDAĞ/SARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 849 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
bence fiyatlar normal normal bir teyp almaya kalksan bi dünya para istiyorlar.ürünleri gördüm pek çoğunun ne olduğunu bilmiyorum ama o fiyatı yapar diye düşünüyorum.
hayırlısınla satarsın inşallah
|
|
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
|
|
![]() |
|
MuRaTTTT ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 112 |
gereksiz yorum yapmayalım gerginliğe gerek yok herkesin malı kendinedir .
Hayırlı Satışlar.
|
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
hayırlı satışlar dostum..
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |