![]() |
|
bmv 3.18 is coupe ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Nisan 2013 Saat 23:32 |
resimler otosansitte çekildiğine göre masraflı bi araca benziyo
![]() |
|
![]() |
|
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
fiyatı şişirmişler bence
|
|
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
|
![]() |
|
_PunisheR_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 534 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
![]() ![]() ![]() ![]() |
sıkı bi pazarlığa oturmak lazım klima ve yol bilgisayarı yok gibi biraz fazla o fiyat
|
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
Valla ben olsam hiç birini seçmem :D niye dersen abi jant takıp o 300 diğeri 500 2si bi arada 400 olur diyen satıcı arabayı şaklaban yapmıştır demek :)
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
bana 2. araba daha güzel geldi
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
blacke4gle ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 139 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blacke4gle
BMW masraflı arabadır, Hele ki türkiye piyasasındakiler beter :) Çok temizine çok güzel fiyatlar isterler çok çok dikkatli bakmak lazım bu canavalara. Benim gönlümde e36 almak var ama bakalım :D
|
|
![]() |
|
_PunisheR_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 534 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
sunroof suz coupe alma abi satışı zor olur e36 da sunroofsuz coupe ye bakmıyorum bile bende bu yaz 206nın yanına düzgün bi e36 yada e46 coupe almaya niyetliyim bana bütçeni söyle sana seçenek sunabilirim
|
|
![]() |
|
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
bence B.M.C.
![]() |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Salih abi. Çoluk çocuklu adamsın ne işin var bu arabalarla.
![]() ![]() ![]() Sonra çocuk anahtarı isteyecek versen dert vermesen dert ![]()
TK531 i biliyon demi ahmet içim eriyor ona. |
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Salih Abi başına bela alma abi boşver.. :)
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
salih bey 2. araba iyi dedim ama ne işiniz var 3 harflilerle adını bile ağzınıza almayın 2.0 istiyorsanız vereyim size 307xsi olsun bitsin
![]() Düzenleyen elsoberano - 29 Nisan 2013 Saat 11:56 |
|
|
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
Kim ne derse desin B.M.W dedin mi bende akan sular durur ...
3 sene önce bende 3.25 vardı 1994 model araba full+full ısıtmalı koltuğa kadar arabanın keyfini sonuna kadar yaşadım ve halada B.M.W içimde uhdedir... Mutlaka herkezin yaşaması gereken bir keyiftir yolda yanlaması kendine has motor sesi ve en önemliside markası.. Haa dedikleri gibi bakım biraz pahalı ama canını emanet edebileceğin arabalardan birtanesidir... Ara motorlara sakın bakma 3.18 yerine 3.20 daha mantıklı satışı kolay olur... Ben arabamı satarke ilan verdim 2 günde satıldı 3 sene önce 16.000 tl ye...
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
alman alınacaksa mercedesi tek geçerim .bmw güzel araba ama evveliyatı kimlerin elinden geçtiği çok önemli
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
yakınlarda olsam bu arabayı görmeye giderdim
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
bence tek seçenek 106 gtı arayın zira anladığım kadarıyla sizde ayrı yeri var.bmw de alsanız aklınızın bir köşesinde kalacaksa 106 gtı son karar olmalı .
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
herkes 106 gti dan ekmeğini yedi temizine istenen paralar ortada bana kalırsa verilcek para değil herkes kafasına göre bi fiyat biçiyor
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |