![]() |
|
206 RG Gösterge Aydınlatma Reostası? [ÇÖZÜLDÜ] |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Nisan 2013 Saat 23:09 |
Göstergeyi tamire verdikten sonra gösterge ışıklarım yanmıyor acaba kıstılar mı ben bulamadım yerini bilen varsa yardımcı olursa sevinirim
![]() Düzenleyen rolandgarros - 30 Nisan 2013 Saat 01:47 |
|
![]() |
|
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gösterge panelinde 2 adet tuş var biri km yi sıfırlıyor biride aydınlatmayı açıyor
|
|
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
|
![]() |
|
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
![]() ![]() ![]() ![]() |
benimkinde tek tuş var maalesef
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
problem kalmadı gösterge reostasının yerini buldum
![]() |
|
![]() |
|
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
nerdeymiş hocam resim falan çekseydiniz benim roland'da da biraz kısık gibi aydınlatma ben de bi el atardım
![]() |
|
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
direksiyonun altında sigorta kutusu üzeri en solda far ayarı var kademeli hani onun bir yanında akşam üzeri olduğunda aç kapa yaparsan göstergede farkı görürsün. en üstte durursa parlak oluyor. airbag açma kapama düğmesinin bir solu. :) resim çekersem atarım bi ara ![]() |
|
![]() |
|
ZP105 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 471 |
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
bilgi için teşekkürler
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
ufuk91 kardeşim için foto ![]() ![]() 3. sıradaki buton Düzenleyen rolandgarros - 02 Mayıs 2013 Saat 05:41 |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Keşke bızdede olsa bızım araçta onun yerıne far yukseklık ayar buyonu var olan var olmayan var :)
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
diğer 206'larda gösterge paneli üzerinde soldaki çubuk ile ayarlanıyor diye biliyorum ![]() |
|
![]() |
|
tazmaniac ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Ekim - 1980 Kayıt Tarihi: 27 Eylül 2009 Konum: ist./üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 103 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tazmaniac
ikili olanlarda soldakine 4-5 sn basılı tutarsanız kısmaya başlar 2.basışınızda açmaya başlar
|
|
2004 Quiksilver
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |