![]() |
|
Yine Klima Sorunu !!! 206 HDİ |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mhmttn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Nisan 2013 Saat 11:51 |
Merhabalar; Aracım 2006 model 206 HDİ Geçen sene
Ağustos ayında klimanın sağ tarafa sıcak sol tarafa soğuk üflemesiyle alakalı
bir sorun yaşamıştım. Bir çok ustaya sordum yarısı gazı azalmıştır ondan yapar dedi,
diğer yarısı da ön göğsü sökmemiz lazım, sorun içeride dedi. Risk alarak gazına
baktırdım 220 gr gaz varmış 660 gr’ma
tamamlanınca sorun çözüldü ve çok sağlıklı çalışmaya başladı klima. (gaz basarken kaçak kontrolüde yapıldı ve sorun çıkmadı)
Ayrıca usta kışın arada çalıştır yoksa gaz azalır, tavsiyesi üzerine kışın arada klimayı çalıştırdım.
Son yaşadığım soruna gelirsek havalar ısındı ve klimayı çalıştırdım ki yine hüsran çok ciddi bir performans düşüklüğü var klimada yeterince soğutmuyor.
Sizlere
sorum şöyle; klimanın gazını her yıl takviyemi ettirmek gerekiyor, yoksa başka birşeyden mi olabilir? Birde Ankara da bu sorundan anlayan iyi bir usta tavsiye ederseniz sevinirim. Şimdiden Teşekkürler… |
|
![]() |
|
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sistemde kaçak yoksa kesinlikle gaz kaçmaz ve her sezon gaz basmana gerek yok. sen bence gazı bastır geç eğer tanıdığın buz dolabcı varsa sadece araç için jak alarak gaz basabilirsin kendinde
|
|
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |