![]() |
|
direksiyon boşluğu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
206 ersan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 302 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206 ersan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Nisan 2013 Saat 19:56 |
arkadaşlar aracımın direksiyonunda çok az bi boşluk var normalde pek zararı yok ama hız yapmak gerektiğinde tehlikeli oluyo yolun eğimine göre hızlı giderken hafif çekiyo sanıyorum direksiyon kutusu içerisinde bi sorun geçen gün pejocu olmayan bi tamirciye götürdüm anlamadı pejodan anlayan bi arkadaşa ayak üstü gösterdim direksiyon kutusu içerisinde bir bilya veya dişli gibi bişeyden bahsetti acaba ne kadara malolur bi fikri olan varmı başınıza hiç böyle bir sorun geldim
|
|
peugeot 206 sw 1.4 hdi
|
|
![]() |
|
Oguzhn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Aralık 2015 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
konuyu ben canlandırayım. yaklaşık 2 hafta önce 2004 model peugeot 307 1.4 hdı aldım. aracı servise gösterdim bakımları yeni yapılmış dedi usta sürdü geldi arabayı bir problem yok dedi aldık. şimdi aracı sürerken direksiyonda hafif kaçma oluyor kısa aralıklarla gidip geliyor direksiyon şu ana kadar tehlike yaratmadı ancak daha büyük bir soruna yol açmasından endişe ediyorum. başına böyle bir olay gelen arkadaşlar yada sorunu bilip anlayan arkadaşlar desteğinizi bekliyorum..
|
|
Şanslı İnsanlar, Birine Güvenip, Pişman Olmayan İnsanlardır..
|
|
![]() |
|
ahmetbedir ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2015 Konum: tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetbedir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bende 308 var tümseklerde önden ses geliyodu usta önce direksiyon kutusu bozuk dedi 250 liraya yaptırdık 1 saatlik iş tornaya verdi geri takti ses hala gelmeye devam ediyordu, hiç bir değişiklik olmadı amatisorleri söktü meğerse sorun amortisorün başinda bilye varmış o bozulmuş 100 liraya değiştirdi ses kesildi araçta hiçbir ses yok suan ama 110 un üzerine çıkınca direksiyonda çok az bir boşluk hissediliyor önceden yoktu. yani sadece pejo tamir eden biyere götürün aracınızı ya da servise götürün hocam
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |