![]() |
|
Astra J Hakkında? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sedataksu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Nisan 2013 Saat 14:45 |
H kasa sakın illaki Astra alacaksan J kasa al. J kasa turbo motor yakıt olarak çok daha ekonomik. Yüksek model düşük kilometre ikinci el al derim.
|
|
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir ara bakmıştım ikisine de forumlarda falan önerilen genelde J kasa ama fiyat olayıda malum.
|
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bende astra J kasa var gayetde memnunum alacaksan J kasa al büyük pişmanlık duyarsın H kasaya girme cunku kasa degiştirdi Turbolu secenegını atlama mutlaka turbo olsun o fiyatlarada alabılırsın ama sıfıra gırme derım bır yonden de kafadan aldıgın zaman zararın olacaktr temiz 2012 falan bulabılırsın nette cok var uygun fiyata sıfır işi benım görüşümden cazip gelmiyor
|
|
![]() |
|
ahmetismet ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar sıfır araba bakıyorum. Açıkcası paramda yok. Hanımda kullanmak istediği için otomatik bakıyorum. Şuan da piyasada en uygun sıfır Astra HB Classic III Easytronic 1.6 115 hp Konfor paketli(Astra H Kasa) telefonla servisleri dolaştım 39.750 aldım son fiyat. Gidip pazarlık edersem biraz daha inerler diye düşünüyorum... Birde krediyi 1 yıl fazla ödeyip Yeni Astra Enjoy Aktif 1.4 140hp Active Select Otm şanzıman (Astra J Kasa)modelini mi alsam karar veremedim. Yeni kasanın fiyatı internette 48.500 civarı bayiler 45e inerler mi?
Sizce iki motordan hangisi? hem yakıt hem performans hem de lpg açısından? yorumlaınızı bekliyorum...
|
|
neverThere
Yeni Astra HB 1.4 Turbo 140hp Active Select Sport 2013 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |