![]() |
|
307 volant hakkında |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cnrars ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 372 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Nisan 2013 Saat 12:06 |
arkadaşlar geçen salı günü göral rapide servise gittim, ön diskleri ve ön/arka balataları değiştirdiler, 450 lira verdim, rakam nasıldır size?
ayrıca orada ki usta volant denen birşeyin değişmesi gerektiğini söyledi ama acil değil dedi, aracı stop ettikten sonra paldur küldür sesler çıkıyor, bir de yavaş giderken daha çok hissediyorum, su bidonu gibi bir ses var lakur lukur gibi, özellikle bozuk yollarda ve kasislerde, cam suyunu boşalttım acaba oradan mı diye değil. ne olabilir başka? Bu arada araç 2008 307 1.6 hdi 110luk, araç tam 100,005 km ' de :)
Düzenleyen cnrars - 25 Nisan 2013 Saat 12:07 |
|
![]() |
|
firtina10 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mart 2013 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı firtina10
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba
Sorun klasik hareketli volanttan kaynaklanan satıltılı stop ve ilk çalıştırma.Yenisini değiştirin 2000 km sonra tekrar edecektir.İyice bitmesini bekleyin.sabit volantlar çıktı.Baskı ile birlikte komple değiştirir kurtulursunuz.Benim 407 de de aynı sorun var.
|
|
![]() |
|
cnrars ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 372 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar,
Ankara' da erkay peugeot volant + debriyaj seti için 1350 lira fiyat verdi, işçilik dahil. Volant alman malı bir markaymış, debriyaj ise orjinal, her ikisi de orjinal olursa 1550 lira dediler. Toplamda 200 lira işçilik istendi, Burada ki malzeme ile bu adamların kullandığı arasında fark varmıdır? Bilen arkadaşlar yardım ederlerse sevinirim.
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
alman malman olmaz hocam orjınal parcasını taktırcankı sanzımanı ındırmıcen bır daha.. orjınalden sasma, fıyat olarakta peugeot marketten volant ve debrıyaj orjınal parcalarının fıyatlarını al derım, bıldıgın usta varsa gotur taksın..
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
nihayetinde araç fransız aracı bencede orjinal parça kullanılmalı .200 işçilik dediklerine pek bakmayın işçiliği az söyleyip parça fiyatını şişiriyorlar . peugeot marketin fiyatına bakarsak öylede yapmışlar sanki .bir kaç yerden daha fiyat almanızı tavsiye ederim .
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |