![]() |
|
Peugeot 206 Jant Kapağı ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
By_Akademisyen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mart 2013 Konum: Aksaray Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı By_Akademisyen
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Nisan 2013 Saat 01:11 |
Merhaba Arkadaşlar,
Peugeot 206 X-Design aracımın orjinal jant kapakları çok kötü durumda Kredi borcu bitmediği için çelik jantlara verecek para yok. Peugeot jant kapaklarını nereden bulabilirim? Biraz spor birşey olsun ama çok uyduruk olmasın istiyorum. Bana tavsiyede bulunursanız sevinirim. |
|
''Life is better without fear ''
|
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
![]() ![]() ![]() ![]() |
bende aynı durumdaydım arkadaşım. temiz dursun diye jant kapağı aldım. ben orjinalden yana olduğum için eşdeğer orjinal tiplerden aldım. sende burdan bakabilirsin illa hoşuna giden çıkar :) |
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1 numara Bu kapaktan şaşmayın hıç bır zaman gözunuze kötü gözukmıcek bır kapaktır.
![]() 2 Numara . ![]() 3 Numara. ![]() 4 Numara.Bu kapak gerçekten çok hoşuma gidiyor çelık hant gıbı duruyor almayı dusunuyorum bulursam gerçekten süper ve farklı bır goruntu yaratıcağına emınım. ![]() Bunlar benım sevdığım kapaklar jantlarınıza uygun çoğu çeşitli boyutlarıda oto aksesuarcılarda satılıyor takımı sıfır 30 TL dir en iyisi araştırın mutlaka bulursunuz .Benımde jantlarım yok tenekelerı boyadım bir guzel bıde kapaklarda kırıklar vardı ılk baştakı kapaktan aldım mıs gıbı oldu orjınal sade ve çekici ![]() Düzenleyen samet206 - 25 Nisan 2013 Saat 12:40 |
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
aynen Samet ilk kapaktan bende aldım. bence gayet hoş duruyor :)
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
By_Akademisyen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mart 2013 Konum: Aksaray Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı By_Akademisyen
Haftasonu Ankaraya gideceğim Peugeot 206 aracım için jant kapagı nereden bulabilirim?
önerebileceğiniz yerler var mı? |
|
''Life is better without fear ''
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |