![]() |
|
Torsiyon Problemi ve Tamiri |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
206 ersan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 302 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206 ersan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Nisan 2013 Saat 21:42 |
arkadaşlar benim 206 sw aracımda daha öncede arabam hiç esnemiyo süspansiyon sert diye konular açmıştım buna istinaden aracımın arka sağ lastik içeri yatık gibi duruyodu çoğu arkadaşımız torsiyondan olabileceğini söyledi ve bi pejo tamirhanesine gittim evet sorun torsiyondan ama 650 750 tl civarı rakamlara çözülebileceğini söyledi benim sürekli daha önceki araçlarımdada gittiğim kendi tamircime gittim 180 tl torna 265 tl parça ve işçilik toplam 445 tlye sorunu hallettim hem arabam normalinden alçak duruyodu normal seviyeye geldi tekerlek düzeldi süspansiyonda eh işte biraz yumuşadı pejolara göre normal yumuşaklık sanırım önceside hiç esnemiyodu sizce fiyat normalmidir
|
|
peugeot 206 sw 1.4 hdi
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
guzel bence fıyat
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Daha duşuk fıyatlara yapılabılcek işler ama piyasa böyle yapcak bişey yok normal fiyat .
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
206 ersan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 302 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206 ersan
![]() ![]() ![]() ![]() |
206 larda kronik hastalık diyolar doğrumu varmı başka yaptıran torsiyon tamiri
|
|
peugeot 206 sw 1.4 hdi
|
|
![]() |
|
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
ben yaptıracaktım az kalsın ucuz yırttım :)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206 ersan
|
|
peugeot 206 sw 1.4 hdi
|
|
![]() |
|
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
sol arka amortisörden garip sesler geliyordu aracı almadan, ardından expertize soktum ve civatasının uygun olmadığını ve gevşek olduğunu söylediler ustalara kalsa torsiyondan diye öpeceklerdi beni
![]() ![]() |
|
![]() |
|
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
fiyat iyimiş gülegüle kullan
|
|
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |