![]() |
|
krank mili sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hayatiozturk66 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2013 Konum: yurt disi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hayatiozturk66
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Nisan 2013 Saat 19:33 |
merhaba arkadaslar arabanin motorundan ses geliyo 5 ustaya gosterdim asagi yukari 2 si iticilerden buyuk ihtimal dedi digerleride krank milinden dedi bu arada kompresyon testi yapildi saglam cikti hepsi iyi durumda olcumlerde krank mili diyenlere krank milinde sorun varsa kompresyon nasil iyi cikiyo ozaman diyorum cikar diyolar bana sacma geldi krank neden ses yapar yoksa yataklarmi ses yapiyo ??? diyelimki krank ise ust blok un acilmasina gerek varmi alt karter acilarak krankmili ve yataklar degisemezmi? yardimlariniz icin tsk ler
|
|
![]() |
|
hayatiozturk66 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2013 Konum: yurt disi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hayatiozturk66
![]() ![]() ![]() ![]() |
bilgisi fikri olan arkadaslar yokmu??? bi zahmet
|
|
![]() |
|
baroff ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2012 Konum: İnegöl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 268 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
krank mili için motorun inmesi gerekir üst kısım açılması gerekiyo benim bildiğim ama sesin iticilerden gelmesi daha yüksek ihtimal
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hayatiozturk66
![]() ![]() ![]() ![]() |
ya ben onu anlayamiyorum iste karteri actigin zaman krank mili ve piston kollari filan ap acik gorunuyo ordan sokulemiyomu ki neden komple ust kapak filan hepsi acilmasi gerekiyo usta degilim tabiki idda etmiyorum ama bana sacma geliyo
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |