|
206+ cam açma düğmesi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
rdvnburton
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rdvnburton
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 24 Nisan 2013 Saat 14:36 |
Merhaba arkadaşlar aşağıdaki resimde görünen a yazan düğmeden arıyorum sanırım bu düğme ile camlar otomatik açılıp kapanabiliyormuş.
|
|
Peugeot 206+ Urban Move 1.4 75LP(Lion Power:)
|
|
plawert
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Haziran 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
spora bi danış yada sahibindene bak bulursun büyük ihtimal camı indirip kaldırırken devamlı elin tuşta durmuyo |
|
206 x-desing 1.4 benzinli
|
|
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Camlar otomatik açılıp kapanmaz bu yanlış bir bilgi. 206+lardaki düğme klasik aç kapaya yarayan modüldür. Tek tık ile tamamen kapanma özelliği yoktur. Sizin fotoğrafını koyduğunuz düğme ise bir tarafı normal auto yazan kısmı tek özelliği olan düğmedir. Tek tık dediğimiz hafif bastığınızda bastığınız sürece iner veya kalkar ama tam yukarı çektiğinizde veya tam aşağı bastığınızda basılı tutmanıza gerek kalmaz devre bir süre daha elektirik verir. Bir arkadaşın (feline 2006) düğmeisnde sıkıntı vardı söktüm inceledim. Hafif basınca bir düğmeyi kapatıyor sert bastığınızda hafif ile beraber bir düğmeye daha basıyorsunuz. Bu da dediğim gibi akımı motor zorlayana kadar veriyor. Zorlanınca akımı kesiyor. ebay de 25dolardan fln satılıyordu. şahin pejoda fiyatı nedir bilmiyorum ama servisteki fiyatı 270tl küsürdü yanılmıyorsam. |
|
ahmed206
3. Vites Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
servis de hep anasının gözünü ister zaten. çıkmacılara falan bak istersen
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |