![]() |
|
İstanbul'da tavan kaplaması |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Nisan 2013 Saat 14:01 |
Arkadaşlar benim 106'nın tavanında güneş yanıkları var, hoş gözükmüyor haliyle, boyatmıycam ama kaplatmak istiyorum. Siyah cam tavan gibi bi kaplama düşünüyorum ama buna sevgili trafik polislerimizin tepkisi ne olur tecrübesi olanlar var mıdır aramızda :) yada efendi efendi gri bi kaplamamı yaptırmalıyım kasımda muayenede var bide.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam bahsettiğin işi kendim yapıyorum gri kaplatacak olursan aracının rengine tutmayacağı kesin istersen sana siyah kaplayalım kendi aracımda da yaptım şu ana kadar sıkıntı olmadı muayenede sökmen gerekebilir
Düzenleyen ramazanturan81 - 24 Nisan 2013 Saat 14:39 |
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
aracın rengini tutması tabiki zordur da hani göze batmaz diye düşündüm, yoksa ben siyah istiyorum aslında
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
byx ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2013 Konum: B.evler ist. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 103 |
volkanım malesef muayenede sorun oluyor,ama istersen yapacak yerler var.tabi muayeneden sonra.
![]() |
|
106 xr 99 mod.1.4 75 bg gümüş gri
|
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
siyah ..200 tl ist içinde isen yerinde de uygulama yapabilirim aracı getirmene gerek yok kullandığım malzeme kesinlikle piyasadaki ve reklamcıların kullandığı çin malı folyo değildir daha düşük rakamlara da yaptırman mümkün ama bi kaç hafta içinde kalkma ve kabarmalar yaşayabilirsin
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Bende yardımcı olabilirim benımde samimi aradsım bu işleri yapıyor benım aracada yaptı fotolarda göründüğü gibi bı sıkıntı cıkarmadı bu zamana kadar cıkaracagınıda sanmıyorum yıne yardımcı oluruz cok cok uygun fiyata halledebilirim
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |