![]() |
|
307 plaka |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
cansytnn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Nisan 2013 Saat 13:18 |
|
307 için app plaka düşünüyorum nedir ne değildir cezası var mıdır polisler sıkıntı çıkarır mı fiyatları ne kadardır ankarada
2 plaka için en iyisi sizce nedir?
çeşitleri varmış galiba istanbul app falan ?? |
||
![]() |
||
xpyhre ![]() 2. Vites ![]() ![]() 11 - Aralık - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 737 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
1. Sordugun sorunun yaniti..
Orjinal mühürlü plakalarınızı bagajınızda gezdirdiğiniz sürece App Plaka kullanmakta hiçbir sakınca yok, çok kuralcı bir polise denk gelirseniz size 66 tl ceza kesme olasılığı da yok değil tabi. Ama şu ana kadar ceza yiyenlerin sayısının çok az olduğunu gönül rahatlığıyla söyleyebiliriz. Hatta bazı illerde artık Emniyet Müdürlüğü App Plakalara mühür basmaya başladı bile. ÇİFT fiyatlari 45 - 50 tl arasidir. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gibi APP plaka çeşitleri mevcuttur. |
||
Peugeot 206 gti 2.0 (s16)
|
||
![]() |
||
cansytnn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
|
peki 2006 model 307 ye ön tarafa kare app plaka yakışırmı acaba sence ?
ben birinde gördüm 2004 modelde kare plaka güzel duruyordu ama 2006 da nasıl durur bilmiyorum |
||
![]() |
||
xdesign_206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2013 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 970 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı xdesign_206
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bundan 1 hafta önce mahmutbey gişelerde trafik polisi beni çevirdi app plakadan 77 lira ceza kesti erken ödediğim için fiyat 54 liraya indi ve plakana app siçili girdiğini ve bidahaki trafik çevirmesinde sökmezsen 2 katı ceza yersin ve araba bağlanır diye bilgi verdi trafik polisi bilginiz olsun.
|
||
Peugeot 206 xdesign 1.4hdi(2006)
|
||
![]() |
||
xpyhre ![]() 2. Vites ![]() ![]() 11 - Aralık - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 737 |
|
307 kullanicisi değilim yakisip yakisamayacağini bilmiyorum fakat gördüğüm bazi 307 lerde genelde normal düz plakalar iyi gidiyor. Arac birde siyah ise TR yazan yer genelde kırmızı oluyor ve iyi görünüyordu. Düzenleyen xpyhre - 24 Nisan 2013 Saat 14:11 |
||
Peugeot 206 gti 2.0 (s16)
|
||
![]() |
||
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
|
istanbul App 10numara yapıstırdın mı da plakayı goruntu degısıyo hemen.. orjınallerınıde bagaja attın mı tammdır:))
|
||
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
||
![]() |
||
maestro ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
|
yaklaşık 1 sene önce bir genci çevirdiler ana caddede polis plakayı söktürdü gence, sonra ayağının altına aldırıp 4 e katlattırdı sonra da ceza yazdı genç renkten renge girdi parayı geçtim ,değmez bu hale düşmeye...
|
||
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
||
![]() |
||
|
çok saçma bu durum kesin tipini beğenmemiştir polis öyle görevinde olmayan bir sürü insan var işte herkes sözünü geçirdiğine yapıyo öyle şeyleri neden bi range rover cıya neden bi audiciye yapmazlar da hep öyle gençlere yaptırırlar orası meçhul !!
|
||
![]() |
||
|
yani para cezasını anlarım ama neden plakayı 4 e katlattırıyor onu halen anlamadım belki götürüp evine koycak adam yine takarsa 2 katı ceza yazıyon zaten sonuçta neden plakayı kırıyonn
|
||
![]() |
||
salihata ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 188 |
|
1 ay önce orjinalleri yanımda olduğu halde ceza yazdılar 77 lira, app plakayı söktürdüler yerine orjinal plakamı taktırdılar.
|
||
![]() |
||
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
çok geçmiş olsun ![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |