![]() |
|
206 dizel calismiyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
jpm06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2013 Konum: Balikesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Nisan 2013 Saat 00:33 |
Arkadaslar bugun tatil diye esimle beraber beypazarina gidiyorduk aracta ilk basta ariza isigi lambasi yandi sonra cekisten dustu ve stop etti arac bidaha calistiramadim yokus asagi vurdurmayi denedim calisiyo trkrar stop ediyo. Beypazarindan usta cagirdim mecbur artik o 2 saat ugrasti calistiramadi artik son care cekici ile ostime simge peugeotun onune 230 lira gibi mevlayla biraktim. Yaninda ki dukkan acikti arkadws bilgisayara bagladi sagina soluna bakti yuzde 90 mazot pompsi dedi. Yrn ne supriz cikicak bilemiyorum cekiciye bi kamyon bayildik yrn ne kadar patliyacak bilmiyorum. Tatilimiz zehir oldu
![]() |
|
2002 peugeot 206 1.4 hdi xr
|
|
![]() |
|
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gecmis olsun
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
sert bir çukura girdiyseniz darbe sensörü devreye girmiş olabilir yada sigorta atmış olabilir başıma geldi çünkü, geçmiş olsun.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
jpm06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2013 Konum: Balikesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
valla hocam 10 gibi işten izin alıp çıkıp gidicem sonucu burdan yazarım inşallah dediğiniz gibi olur fakat öle sert bi çukura girmedim araçla
|
|
|
|
![]() |
|
arkadaşlar bügün aradılar aracı çalıştırmışlar araçta yapılan işlemler
-Yakıt pompası -4 adet enjektör -beyin de sorun olabilir diyolar arac kendi beyini ile çalışmıyor -ek olarak triger istedim ve motor kulağı vardı bunu değiştirdiler toplam olarak bunların maliyeti 2190 lira tuttu. Nasıl vericem bu parayı diye düşünüyorum:(. aracın arızasına gelince kirli mazot yapmış. ama ben anlamadım sürekli opet ten alıyorum yakıtı.
|
|
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
opete gıdıp kaydıda varsa aracın sızın mazotunuzdan aracımda sorun oluştu vs dıyebılırsınız, tabı aynı opetten alıyosanız.. bana gore bunların hepsını degılde tek tek test etselermıs araç uzerınde bunların hepsı bı anda bozulmaz.. beynı degıstırıp ole deneselermıs, olmadı aracın kendı beynını tekrar takıp, yakıt pompanı degıstırselermıs bunlar bozulan basıt parçalar degıl
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
Gökhan Çetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mart 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 309 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gökhan Çetin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok geçmiş olsun inş ufak bi mevlayla atlatırsınız
|
|
![]() |
|
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
geçmiş olsun
|
|
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
|
![]() |
|
arkadaşlar bugün tamamen araç hazır hale gelmiş beyin masraflarını almayalım dediler yani toplamda bana 1700 e mal oldu araç. Artık bunada şükür diyelim.
|
|
|
|
![]() |
|
cocomo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2013 Konum: ank Durum: Aktif Değil Mesajlar: 174 |
bende de olmuştu aynısı enjektörleri carbon cleaning ile temizlettiğimde düzelmişti.
kirli mazot bir anda 4 enjektörü birden perte çıkarmaz. baya bi zaman geçmesi lazım ve düzenli olarak pis mazot almanız lazım bence. bir kere kirli mazot alınca enjektör erimez. en fazla tıkanır . o da temizlenebilen bir hadisedir..
|
|
PEUGEOT PARTNER 2.0 HDI-baş belası-ederi kadar masraf yapılan
RAV4 2005-masrafsız ADAM. BMW 1.16i 2015 - kardeş arabası, yaramaz çocuk Tourneo Courirer 2015 - 0araç, dokunmaya kıyamadığımız |
|
![]() |
|
duzidodo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
Geçmiş olsun!! Bende 2010 seat ibiza dizel vardı partikül filtresi son nefesini verdi parça fiyatı olarakta 4000 euro çekilince arabayı satmak durumunda kaldım. Tabi filtreyi temizlettikten sonra.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |