![]() |
|
Kadran Selamlama |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Nisan 2013 Saat 21:48 |
|
adi ustunde zatı urunun.. turbo timer.. bende kendım yapıyorum tımer'i:)) 20-30 sn beklıyorum rolantıde ondan sonra kapatıyorum;) |
||
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
||
![]() |
||
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
2 turbo varsa kesin ondandır abi
![]() |
||
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
||
![]() |
||
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
|
Bizdeki turbo için bekleme süresinden olabilir. Aracı durduktan sonra biraz beklerim genelde ki turbo yağlaması devam etsin. Böyle bir sistem olsa kapat çık sen inene kadar o çalışsın
![]() ![]() |
||
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
||
![]() |
||
607 3.0 V6 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 32 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 607 3.0 V6
|
boşver abi gereksiz bişey bence:)yeni nesil start stop özelliği en ufak yakıt tasarrufu derdindeyken türkiyede bunu yapmak niye
![]() ![]() |
||
![]() |
||
plawert ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Haziran 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
onun benzeri bişeyide ben citroen c2 de gördüm adam zamanlayıcı takmıştı araca direksiyon alt tarafında sayaç vardı istediğin saniyeye ayarlıyosun sıfırlanın araç stop ediyordu araç çalışırken anahtarı al git mesela ama ne için böyle bişey yapıyolar anlamış değilim :))
|
||
206 x-desing 1.4 benzinli
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
|
Vayy bu zamanda fulleyebilenlerimiz var desene
![]() ![]() |
||
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
||
![]() |
||
607 3.0 V6 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 32 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 607 3.0 V6
|
abi bi işe yaraması da gerekmio ya:)insanın içi kıpır kıpır oluyo
![]() |
||
![]() |
||
plawert ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Haziran 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
|
Guzel bisey bu olay citroen ds3 te gormustum bunu araca daha bir spor hava katiyo gibi yoksa bir ise yaradigi yok :)
|
||
206 x-desing 1.4 benzinli
|
||
![]() |
||
byistanbul ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2013 Konum: istanbul-BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı byistanbul
|
Beni de benzin deposu
![]() ![]() |
||
PEUGEOT 206 XR OTOMATİK VİTES. 2001 MODEL.
|
||
![]() |
||
ozknckr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Aralık 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
|
beni sadece hararet selamlıyor :)
|
||
Peugeot 307 1.6HDI Turbo Dizel(2006)
|
||
![]() |
||
byistanbul ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2013 Konum: istanbul-BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı byistanbul
|
yok ben işin espirisine sordum :) yanlış anlaşılmasın da :) birsey olduğu yok. sadece zevk içindir yani... süper v.s denilmişte. ondan sordum :) gece incen arabaya kontağı açıcan kapatıcan açıcan kapatıcan, sanırım :))
|
||
|
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
Bende bunu merak etmıştım arkadaşım sordum ama bır arkadaş vıdeo yolladı onları bılıyorum zaten amaç ne burdaki onu çok merak ettım araştırdım bısey bulamadımda ![]() |
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı byistanbul
|
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
MertKurt ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
|
Düzenleyen 2o6 - 23 Nisan 2013 Saat 20:39 |
||
206 X-Desing 1.4 Benzin/Arh+
|
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
açarmısınız arkadaşlar bunu guzel gozukuyorda ne işe yarıyor onu çözemedım :)
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
blacke4gle ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 139 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blacke4gle
|
Araştırmak lazım aslında, bencede çok güzel birşey :)
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 607 3.0 V6
|
vallah bi servise falan sormak lazım süper bişi değilmi:)
|
||
![]() |
||
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
|
Peugeot 508 , 208 de var =) yenilerinde mevcut ama bizimkilerde de olur sanırım yazılımsal desteğe ihtiyac var :)
|
||
![]() |
||
blacke4gle ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 139 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blacke4gle
|
Yapılırmı bilmiyorum Fakat bu olay subaru'da da var
|
||
![]() |
||
ZP105 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 471 |
|
pejolarda yok renaultta fln var
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |