![]() |
|
TEKERLEK KOPTU |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
dRhkn ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Nisan 2013 Saat 12:25 |
|
Sıfır çizerken araba hopladı teker fırladı falan filan kötü bi anı oldu bizim için. Bi daha tövbe. Arabayı çok fena sert kullanan bi insandım sanırım bir musibet bin nasihattan iyidir hesabı iyi geldi bu.
![]() ![]() Düzenleyen dRhkn - 22 Nisan 2013 Saat 12:36 |
||
![]() |
||
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
çok geçmiş olsun.kimseye bişey olmadı dime. rulmandan mı çıktı teker
|
||
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
||
![]() |
||
dRhkn ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
|
henüz bilmiyorum birazdan gidicem arabanın yanına geceydi çektik kenara eve geçtik arkadaşlarla porya balata falan beraber tekerde yapışık kaldı . cana bir şey gelmedi eyw kardeşim.
Düzenleyen dRhkn - 22 Nisan 2013 Saat 12:29 |
||
![]() |
||
|
Çekici parası lazım bi de bunun masrafı ne tutar acaba bi fikriniz var mı ?
|
||
![]() |
||
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
|
|
||
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
||
![]() |
||
|
Eyw kardeşim
|
||
![]() |
||
HAKGN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Kasım 2012 Konum: K Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
|
Geçmiş olsun,
Bendede yeni aldığım aracın 4 üde eğri çıktı :)))))))))
|
||
![]() |
||
HAKGN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Kasım 2012 Konum: K Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
|
desenize yakında bizde aynı şeyleri yaşayabiliriz
|
||
![]() |
||
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
|
kardeşim çok geçmiş olsun ya..
|
||
![]() |
||
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
geçmiş olsun..
|
||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
||
![]() |
||
|
beyler baya masraf cikti araba doluyken el freni cekmeyin hatta hic cekmeyin fena ders aldim ben sanirim bu olayla. 500 lira da masrafim cikti.
|
||
![]() |
||
|
bi de ben arabayi her gun yokusa parkediyorum araba da eski sonucu bole oldu
|
||
![]() |
||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
|
Çok geçmiş olsun allaha şükür giden iyi kötü sadece 500 tl, Sana karşı yazılan bir yorum değil yanlış anlama ama ben zaten o hareketleri yapanlara uyuz olurum ve hep yanlış buluyorum allah korumuş.
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
|
allah korumuş ki var say içindeki insanlarla bu hareketi tamamladın ve kopma noktasında yola çıkıp birde hız yaptın, sonrada lastik koptu... Allaha şükür diyorum tekrardan dikkatli ve güvenli hareket etmek dileğiyle
|
||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||
![]() |
||
|
tesekkurler arkadaslar sorun bende ya kendimi duzeltmem gerekiyordu ne deseniz haklisiniz.
|
||
![]() |
||
NightKiss ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ocak 2013 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı NightKiss
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bijon kesmiş , çok ilginç.
Allah yüzüne bakmış viraja hızla girdiğinde de olabilirdi. Çok çok geçmiş olsun.
|
||
Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak, ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
|
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
Gerek yok böyle şeylere geçmış olsun yınede Allah korumuş iyiki trafıkte kopmamış .
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |