Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TÜRKİYE ALIM-SATIM BÖLÜMÜ >Araç Alım & Satımı
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Satılık 206 Aranıyor
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Satılık 206 Aranıyor

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
khaos16 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı khaos16 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Satılık 206 Aranıyor
    Gönderim Zamanı: 22 Nisan 2013 Saat 06:39
Arkadaslar yeni üyeyim bir iki günlük 206 xs quick falan arıyorum sunrooflu temiz bir araba bulabılırsem almayı dusunuyorumdaha oncede actım konu ama kımse ılgılenmedı yada ben yanlıs actım bilemiyorum ama önerilerinizi almak istiyorum herkes pejo alma derken ben inat etmekle hata mı yapıyorum forumdanda varsa satılık bakabılırım
Yukarı Dön
umut_25 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı umut_25 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Nisan 2013 Saat 09:34
Quik den şaşma derim ve sunroof şart ;)
Yukarı Dön
Memed8572 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Memed8572 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Nisan 2013 Saat 10:00
yakıt tüketimi bölümüne araba alacagım diye konu açmıssın olmaz ki.
araç alım satım bölümü var oraya gitmelisin yetkiliyle görüş konuyu taşırlar.
Peugeot 1.6 XT 2001
Yukarı Dön
khaos16 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı khaos16 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Nisan 2013 Saat 13:15
Orjinalini yazan: Memed8572 Memed8572 Yazdı:

yakıt tüketimi bölümüne araba alacagım diye konu açmıssın olmaz ki.
araç alım satım bölümü var oraya gitmelisin yetkiliyle görüş konuyu taşırlar.

Bizde yeni uye oldugumuz icin bilmiyoruz dedik ya dövuceksın nerdeyse 
Yukarı Dön
khaos16 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı khaos16 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Nisan 2013 Saat 13:17
Orjinalini yazan: umut_25 umut_25 Yazdı:

Quik den şaşma derim ve sunroof şart ;)

vala dostum hangısı olurssa artık temız olsun da sunroff olmasa zaten 206 almam hıc ılgımı cekmez :)
Yukarı Dön
Aziz Açılır Kutu Gör
BÖLGE TEMSİLCİSİ
BÖLGE TEMSİLCİSİ
Simge
KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Aziz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Nisan 2013 Saat 13:47
Peugeot alma diyenlere inat alma tabiki, isteyerek severek hayranlıkla al :)
[pasaklıKontes]hy206 GTI
Yukarı Dön
khaos16 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı khaos16 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Nisan 2013 Saat 13:51
Orjinalini yazan: Aziz Aziz Yazdı:

Tamam kabul dostum iyi yerden yakaladın Tongue tabiki hayranlıkla alıyorum da herkes alma kötü vs ve parcaları pahalı diyor ama ben yınede alıcam ins bulabılırsem oyuzden bu forumdayım
Yukarı Dön
Serkan Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Serkan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Nisan 2013 Saat 13:59
Konu araç alım - satım bölümüne taşınmıştır.
Yukarı Dön
Aziz Açılır Kutu Gör
BÖLGE TEMSİLCİSİ
BÖLGE TEMSİLCİSİ
Simge
KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Aziz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Nisan 2013 Saat 14:08
Orjinalini yazan: khaos16 khaos16 Yazdı:

Tamam kabul dostum iyi yerden yakaladın Tongue tabiki hayranlıkla alıyorum da herkes alma kötü vs ve parcaları pahalı diyor ama ben yınede alıcam ins bulabılırsem oyuzden bu forumdayım

Al o zaman Benim aracı LOL parçası pahallıdır? neye göre? Porşe ye mi murat 131 e mi? 

aracına her tür  modifiyeyi yapan insan gördüm, 206 ya 106 ya yakıştırıncaya kadar aylarca araştırma yapanlar gibisini görmedim. 

her türlü araçtan inen insan gördüm, pejodan gülümseyerek inenler gibi insan görmedim.

Arabasının fotoğrafını çeken insanlar gördüm, pejosuyla fotoraf çektiren insanlar gibisini görmedim.

Arabasını temizleten insanlar gördüm, Pejosuna binmek için temizlenen insanlar gibisini görmedim.

LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL Hayranlık işte :)
[pasaklıKontes]hy206 GTI
Yukarı Dön
khaos16 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı khaos16 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Nisan 2013 Saat 14:10
Orjinalini yazan: Serco05 Serco05 Yazdı:

Konu araç alım - satım bölümüne taşınmıştır.

Eyw Dostum bir de bana temiz sunrofflu bir 206 bulsak da aranıza katılsam guzel olucak :)
Yukarı Dön
khaos16 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı khaos16 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Nisan 2013 Saat 14:11

Al o zaman Benim aracı LOL parçası pahallıdır? neye göre? Porşe ye mi murat 131 e mi? 

aracına her tür  modifiyeyi yapan insan gördüm, 206 ya 106 ya yakıştırıncaya kadar aylarca araştırma yapanlar gibisini görmedim. 

her türlü araçtan inen insan gördüm, pejodan gülümseyerek inenler gibi insan görmedim.

Arabasının fotoğrafını çeken insanlar gördüm, pejosuyla fotoraf çektiren insanlar gibisini görmedim.

Arabasını temizleten insanlar gördüm, Pejosuna binmek için temizlenen insanlar gibisini görmedim.

Tebessüm ettirmedin değil güzel tanımlamıssın da senın arac derken gti in altından kalkamayız ya yakıtı vs resımlerı yok mu benım butce 16 en fazla 17 fln
Yukarı Dön
Aziz Açılır Kutu Gör
BÖLGE TEMSİLCİSİ
BÖLGE TEMSİLCİSİ
Simge
KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Aziz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Nisan 2013 Saat 14:21

Tebessüm ettirmedin değil güzel tanımlamıssın da senın arac derken gti in altından kalkamayız ya yakıtı vs resımlerı yok mu benım butce 16 en fazla 17 fln

Burda aracın konusu

Şurda Satış Sayfası (Siteye özel alış fiyatından satıyorum 14.000)

aha burdada GTI ların azda olsa yakıt hesaplarının yapıldığı konu 

buyur sana düzgün 206 ama olmasada buluruz sana inşşallah.
[pasaklıKontes]hy206 GTI
Yukarı Dön
khaos16 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı khaos16 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Nisan 2013 Saat 14:25

Burda aracın konusu

Şurda Satış Sayfası (Siteye özel alış fiyatından satıyorum 14.000)

aha burdada GTI ların azda olsa yakıt hesaplarının yapıldığı konu 

buyur sana düzgün 206 ama olmasada buluruz sana inşşallah.

Surda burda demıssın de cıkmamıs kı dostum yada ben tam anlamıyorum neyse ama aklınızda olsun temız bır tane bulursam alıcam sizlerinde yardımıyla inş isterseniz tel bile bırakabılırım sıkıldım araba aramaktan en sonunda vazgecıcem zaten cevrem honda al honda al deyıp duruyor ama ben pejo ıstıyorum
Yukarı Dön
khaos16 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı khaos16 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Nisan 2013 Saat 14:33
Orjinalini yazan: 307bursa 307bursa Yazdı:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-orjinal-gti-lpg-li-121764567/detay

bak bu arabayı kaçırma bence modele filan bakma direk al 

Bir de su var sabahta konustum sahıbınle ne dersınız bılmıyorum ama gti dan da korkuyorum kendıme guvenmıyorum pek oyuzden http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-gti-gornumlu-fransiz-harikasi-hastasina-121404720/detay   bu nasıl 
Yukarı Dön
Aziz Açılır Kutu Gör
BÖLGE TEMSİLCİSİ
BÖLGE TEMSİLCİSİ
Simge
KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Aziz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Nisan 2013 Saat 14:35

Aziz hocam süper anlatmışsın valla helal olsun ClapClapClap

Teşekkürler üstadım, Gördüklerimi ve hissettiklerimi anlattım Abartmışmıyım yoksa sizlerden farkındamısınız :)
[pasaklıKontes]hy206 GTI
Yukarı Dön
khaos16 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı khaos16 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Nisan 2013 Saat 14:40

araba iyi duruyor fakat fiyatı çok yüksek bence bunun üstüne az daha koyup 307 alırsın 

307 de guzel evet asma butcem 16 falan cok zorlarsam 17 olur ustune koyarım koymasına da cok masraflı bı adamım malum yaz da gelıyor falan sıkısmak ıstemıyorum  oyuzden bu arac ıyımı sızce yani
Yukarı Dön
khaos16 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı khaos16 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Nisan 2013 Saat 14:42

araba iyi duruyor fakat fiyatı çok yüksek bence bunun üstüne az daha koyup 307 alırsın 

hatta aklıma ne geldi hocam bak sende bursadansın sanırım yesılyayladayım ben babam araba alınca kan akıt falan dedı kurban yanı vala alırım heralde pejocular bulusup bı mangal yapabılırız ben yıyemıyorum ama bursadakı pejocular yer böyle bır etkılık olmus olur nasıl fıkır :)
Yukarı Dön
khaos16 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı khaos16 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Nisan 2013 Saat 14:46

abartma yok bence en azından kendi açımdan öyle düşünüyorum güzel tespitler tekrar tebrikler üstadım :))

abartma derken mangal konusunda mı :D nebılım öle aklıma geldı dedım 
Yukarı Dön
khaos16 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı khaos16 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Nisan 2013 Saat 14:53

abartma yok bence en azından kendi açımdan öyle düşünüyorum güzel tespitler tekrar tebrikler üstadım :))

abartma derken mangal konusunda mı :D nebılım öle aklıma geldı dedım 

benim lafım sana değildi :))

206 çevremde pek yok ama 106 düşünürsen yardımcı olurum sana

buluşma olayı kolay hayırlısıyla sen arabanı bulda aramıza katılırsın sonra takılırız hertürlü sorun değil
.d yok 206 ıstıom ben sımdı cıkıyom görusuruz tabı aklınızda bulunsun tabı denk gelırse alırız hadı eyw

acemılık ıste naparsın bıde baya uykusuzum ondan 
Yukarı Dön
muku Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı muku Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Nisan 2013 Saat 15:45
benim xs satılık ilan numarası 116799529

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon ECO MOD DEVREDEYKEN İSTOP ETTİ son mesaja git 364 0 alibozoglu1
konu icon İlk araç 206 gti son mesaja git 323 0 leow
konu icon Üçgen içinde Ünlem işareti son mesaja git 107448 14 Salihsencan
konu icon PEJO 206 isaco far ayarı son mesaja git 1531 0 kralex18
konu icon Peugeut / TEKLEME SORUNU - Kronik son mesaja git 3137 4 Rock
konu icon 407 bagaj sorunu (çözüldü) son mesaja git 9527 9 Pejocum
konu icon Rcz Arıza Işığı Gaz Yememe Titreme son mesaja git 8780 1 Barisge
konu icon Peugeot 2002 suv son mesaja git 948 0 Pyrs
konu icon 3008 2025 RODAJ VE DİĞER KONULAR son mesaja git 966 0 ankaralı_emre
konu icon peugeot 107 3D son mesaja git 23 0 karauurböcei
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 1600 1 Eren yıldız
konu icon Otomatik şanzıman da vuruntu son mesaja git 55486 87 Eren yıldız
konu icon Isı Kalkanı son mesaja git 301 0 kaya52
konu icon E-3008 Otomatik D Vitese Alma Sorunu son mesaja git 1292 0 CBerkG
konu icon pejo 106 son mesaja git 2274 0 badking530
konu icon Start stop son mesaja git 274 0 İlyas41
konu icon Peugeot 208 2021 Model 1.2 PT - Klima Fan Sorunu son mesaja git 2588 0 berkancelik
konu icon Peugeout 208 Otomatik Şanzıman Sorunu son mesaja git 572 0 Ozgur30
konu icon Urea Egzoz Emisyon Arızası son mesaja git 2187 0 Şmşk
konu icon Presence of water in diesel fuel filter son mesaja git 16028 23 M.Emin
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JULY EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Eren yıldız 2
kralex18 1
Salihsencan 1
leow 1
alibozoglu1 1
İlyas41 1
badking530 1
CBerkG 1
kaya52 1
karauurböcei 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English