![]() |
|
Lütfen YARDIM Motor teklemesi ve stop |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
baris_uzvanik ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2013 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı baris_uzvanik
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Nisan 2013 Saat 17:39 |
Merhaba arkadaşlar dizel 307 aracımın motoru çalışırken ara ara tekleme yapıyor. Bir süre boşta çalışınca gaz yemiyor ve stop ediyor bu durumla karşılaşan var mı? Kırmızı ışıklarda stop edicek diye sürekli tedirginim. Yardımcı olursanız sevinirim.
Düzenleyen baris_uzvanik - 22 Nisan 2013 Saat 12:51 |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bi tanıdığımız kayış değıştırmıştı aynı durumun benzerı başına geldı hallettı daha sonra alakası varmı sizinle bılmem ama sente falan atma durumlarındada bu gıbı şeyler meydana gelebılıyor .
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
baris_uzvanik ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2013 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı baris_uzvanik
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sanayide müşür değişecek yada mazot filtresinden de olabilir dediler. kesin sorunu keseceğini bilsem yaptırcam ama net birşey söylemiyorlar.forumda da araştırıyorum ama problemin tam ne olduğunu henüz bulamadım. peugeot servisine de bidünya para vermek istemiyorum. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |