![]() |
|
307 çalışma sorunu-videolu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
bakguc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2013 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Nisan 2013 Saat 09:56 |
Merhaba arkadaşlar,
aracın arızasını videoya çektim...videoda ses çıkmamış ancak marş basıyor 1 sn sonra araba kapanıyor...Videodaki ibrelerden bakarsanız da anlaşılır.akü bitme değil gibi sanki. aracım 2003 LPG li XT otomatik ....evim şehrin dışında biraz tamirciye gidene kadar nasıl çalıştırabilirim?vurdurmak istemiyorum otomatik olduğu için şanzıman sorunu çıkmasın istedim. sizce sorun nedir? ateşleme bobini olabilir mi? Edit: Video Düzenleyen Serco05 - 21 Nisan 2013 Saat 10:29 |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gaz verseniz de stop ediyor mu? Aracin bakim durumu nasil? Herhangi farkli bir ses durumu var mi calisma ya da stop etme esnasinda?
|
|
![]() |
|
maestro ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
benzin bitmiş olabilir mi?
|
|
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Benzin ibresi hiç oynamıyor yerinden.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |