![]() |
|
ilk calıstırmada stop edıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
durmuş ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Nisan 2013 Konum: Çorum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Nisan 2013 Saat 13:40 |
Merhaba arkadaşlar , aracımda atiker sıralı sistem lpg var arac lpgde gayet iyi ancak benzınde bir sıkıntı var ;
Aracım ilk calıstırmada gaz yemiyor stop edıyor .Motor ustası bir arkadaş baktı aracta birşey yok lpg aracın beynının ayarlarını bozabilir dedi .LPG yi montajladıkları yere gıttım bır sıkıntı olmadını soyledı . Bu arıza öncesinde manıfolttakı sensor yerınden cıkmıstı 2 gun oyle durdu sonra yenıden kaynak yaptırdım bu sensor bozulmus olsa boyle bır sıkıntı yaparmı .Herkese iyi gunler dilerim
|
|
![]() |
|
durmuş ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Nisan 2013 Konum: Çorum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kimse bilmiyor sanırım :) sanayıde en sonunda sorunu buldular benzın pompasının barı dusmus ...
|
|
![]() |
|
pierson ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2012 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 332 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
merhaba..bugun arabayı çalıştırmak istedim ama marş basmadı...bir kaç denemeden sonra çalıştı...acaba neden olabilir?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |