![]() |
|
Burası peugeot forum ama yinede sormak istiyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Storm359 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 10 Nisan 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Nisan 2013 Saat 10:49 |
|
Arkadaşlar kusura bakmayın yasaksa kapatabilirsiniz konuyu
peugeot 206 araç hakkında bilgi sahibi olmak açtığım konuda yardımcı oldunuz teşekkürler tekrar. Kafama takılan bir şey var şimdi volkswagen golf 4 1.4 16v.Ben arabayı yurt dışından alıcam için nerdeyse 206 kafa kafaya fiyatlar VW golf 4 1.4 için ne diyorsunuz ?
|
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
1.6 Kullandım güzel araç gidişide iyi sağlam araba ama 1.4 kullanmadım tam yorum yapamayacağım.
|
||
![]() |
||
Storm359 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 10 Nisan 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
|
206 göre cok aşırı artarmı yakıt konusunda birde parça falan bakımından nasıldır ?
|
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
parçaları 206 ya göre biraz pahalıdır. Yakıt olarak kullanıma bağlıda olsa pek fark olacağını düşünmüyorum.
|
||
![]() |
||
Femida ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 202 |
|
Arkadaşım her ikisi de çok güzel araçlar, hem peugeot hem de volkwagen hayranı olarak söylüyorum..
Ama hangisi ağır basar dersen volkswagen derim... Almana binecennnn
|
||
2013 VolksWagen Comfortline Polo
|
||
![]() |
||
|
Çok fena kararsız kaldım arkadaşlar ciddi şekilde yardım istiyorum
206 başlıyım olayı 2000 2001 2002 1.4 benzin 150.000 160.000 170.000 bütcem bunlara yetiyor karşıma çıkan araçlar bu şekil golf 4 geliyim 1998 1999 belkim 2000 1.4 16v benzin motor yada 1.6 sr benzin yada 1.6 normal artık bilmiyorum bu 1.6 golf motorunu çözemedim onlarda 170.000 180.000 200.000 karşıma çıkıyor siz hangisi tercih ederdiniz yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. |
||
![]() |
||
kaderim@61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 03 - Nisan - 1987 Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2011 Konum: ankara/merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 205 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kaderim@61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
kardeş inanki volsvagenin parça fiyatları nada ucuz peuğeot tan bir peuğeotcu olarak bunu alenen söyleyebilyorum :)
|
||
bize her yer trabzon /206 xs 2003/elyapımı coilover/pionner 8300/kenwwod subwofer
|
||
![]() |
||
BLACK LION ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 346 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BLACK LION
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
hocam biz tabi aslancıyız o ayrıdır ama şimdi objektif olarak deneyimlerime göre cevap vereyim. Öncelikle 206 ile golf farklı segmenttedir. 206-polo, golf-307 olarak bir karşılaştırma yapmanız daha uygun olur. Şimdi hocam 1.4 motor golften performans beklemeyin. ben 1.6lt. golf 4 de golf 6 da kullandım turbosuz oldugundanmıdır bilmem ama hiç de gitmiyordu bana göre. ayrıca yakıt sarfiyatları da fazlaydı. gaz tepkileri de çok geç alıyordu. fakat 206 mı golf mü derseniz golf 4 derim çünkü iç mekan daha geniştir o kadar. 206 biraz daha hafif olduğundan 1.4lt daha rahat gider. ama golf 4 de o kasayı biraz zor çeker. parçaları WV klasiği olarak pahalıdır peugeot'dan. mümkünse 1.6 golf4 alın ya da aynı segmentteki 1.6 16V 307 sizi fazlasıyla tatmin eder diye düşünüyorum. WV kalitelidir diyenler oluyor. cam ve dashboarddaki butonların renginin zamanla renk atıp beyazlaması ya da direksiyonun aşınması vs. gibi bir çok şey kaliteli malzeme(!) ise peugeot daha kaliteli bana göre. tercih sizindir tabiki.
|
||
BLACK LION
*Peugeot 308 1.6 e-HDI Sportium-2013 (Siyah İnci) *Peugeot 307 1.6 HDI Designtech-2007 (Lav Siyahı) *Peugeot 307 1.6 HDI Comfort-2006 (Obsidien Siyah) |
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
99 model bir golf 4 20bin TL iken 99 model bır 206 13 - 14 bin civarıdır .Öncelıkle butçenızı belırleyın bu kadar arada kalmanıza gerek yok .Golf ıle 206 kıyaslanmaz zaten golf pahalı arabadır parayı verırsınız oda hakkını verır .Herşeyden önce kıyaslama yapmadan ınsanın ne ıstedığı onemlıdır ne ıstedığınız doğrultusunda karar vermenız lazım ben bır 206 sahıbı olarak 206 yıda tavsıye ederım diğer araçta ıyıdır kötülemem :)
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
|
Golf benzinli sıkıntılı seri değilmiş o kadar aynı yorumları cevredende aldım.Golf alıcaksan dizel olcak benzin alıcam için benim için en ideal birazda genç işi kesinlikle 206 cevaplarınız için teşekkürler.
307Bursa Oranın vatandaşıyım ben karışık işler nese bunlar ama çok zahmeti var o yüzden 6 7 bin tl vermek istemiyorum 6 ay burda olucak araba 6 ay orda bana göre gerek yok o kadar para vermeye vercek olsam burdan alırım bakarım keyfime gösteriş olarak alan insanlar var onlara diycek bir şeyim yok yada durumu iyi olan vs işte :)
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |