![]() |
|
partner bagaj kapanmaması |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cocomo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2013 Konum: ank Durum: Aktif Değil Mesajlar: 174 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Nisan 2013 Saat 23:36 |
selam dostlar.
partner 2005 model , dik açılır bagaj kapaklı aracımın bagajı asla ilk kapatmada tam kapanmıyor. bazen deli oluyorum 6,7,8 kez hızlıca çarpıyorum yine kapanmıyor. bazen 1 kerede kapanıyor. bazen asla kapanmıyor en son cam kırılacak diye korkacak hale geliyorum. wd40 falan sıktım kilit ve hareketli yerlere, yine de bana mısın demedi.. kapanmazken önünde yanında yamacına hiç bir engel falan da olmuyor. bomboş bagaj fakat kapanmıyor... sizce nelere dikkat etmeliyim?? neden kapanmaz bu illet?
Düzenleyen cocomo - 19 Nisan 2013 Saat 23:37 |
|
PEUGEOT PARTNER 2.0 HDI-baş belası-ederi kadar masraf yapılan
RAV4 2005-masrafsız ADAM. BMW 1.16i 2015 - kardeş arabası, yaramaz çocuk Tourneo Courirer 2015 - 0araç, dokunmaya kıyamadığımız |
|
![]() |
|
plawert ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Haziran 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bagaj kapagini kapatirken aracin camlarinin hepsi kapali ise iceride olusan basinctan dolayi bagaj kapagi kapanmaya biliyor bilginiz olsun
|
|
206 x-desing 1.4 benzinli
|
|
![]() |
|
cocomo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2013 Konum: ank Durum: Aktif Değil Mesajlar: 174 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yok ya camlar açıkken de kapanmıyor
kapanınca da çok sert kapanıyor kırılacak kadar sert
|
|
PEUGEOT PARTNER 2.0 HDI-baş belası-ederi kadar masraf yapılan
RAV4 2005-masrafsız ADAM. BMW 1.16i 2015 - kardeş arabası, yaramaz çocuk Tourneo Courirer 2015 - 0araç, dokunmaya kıyamadığımız |
|
![]() |
|
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kilit karşılığı aşınmış olabilir büyük bir ihtimalle
|
|
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |