![]() |
|
BİTÜSELF ıle davlumbazlara yalıtım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
coolhortlak_307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2013 Konum: kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 65 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı coolhortlak_307
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Nisan 2013 Saat 17:37 |
arakadaşlar bıtuself ıle kapılara yalıtım yapacak arkadaslara tavsiye olarak davlumbazlarada yapmanız lakın peugeuotta daha dogrusu cogu aracta teker sesı içeri gelir faydasını gorursunuz bılgınıze
|
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
peugeot'ta teker sesi içeri gelmez ki. ben daha hiç duymadım görmedim de
|
|
![]() |
|
coolhortlak_307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2013 Konum: kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 65 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı coolhortlak_307
![]() ![]() ![]() ![]() |
şahsen 2005 307 aracımda asfalt sesını alıyorum belkıde ben cok hassasım ses konusunda sadece tavsiye ilgilenene
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı coolhortlak_307
makyajlı kasayı kullanmadım bılmıyorum 2005 ve altında cogu aracta sahıt oldum
|
|
![]() |
|
msk_sansal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mart 2012 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı msk_sansal
bitüselfi nereden buldunuz ben bulamıyorum hiç bir yerde
|
|
2013 civic hb 1.4 sport milano red
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı coolhortlak_307
levent yapı izolasyon yazarsanız nete çıkar ıletışıme gecın onlar kargoyla yolluyo
fiyatı 50tl 10x20 m grı folyolu olan |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
bauhouse-praktiker da da var eğerki yakınlarınzıda varsa. BTM markadan şaşmayın farklı markaların ürünleride var
|
|
![]() |
|
206x-line ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2012 Konum: adıyaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 426 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206x-line
4 kapi ve arka bagaj kapısı için hangi yalıtım malzemeleri kullanmak gerekir açıklamalı yazabilirmisin site felan varsa vede yapan bir arkdas varsa eger daha once açılmışsa böyle bir konu ilgilenirse sevinirim
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
206 için 4 kapı + bagaj kapısına 10mt*20cm lik BTM bitüself bant tek kat yetiyor. Ayrıca 7 ya da 10mm ThermaFlex ses yalıtım süngeride kullanırsanız o zaman tadından yenmiyor. NAsıl yapılır biraz araştırın orda ayrıntılı konular var |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |