![]() |
|
ön alt tampon çizikleri |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
boraa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2011 Konum: kdz ereğli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Nisan 2013 Saat 16:51 |
Üstadlar.Aracımızın alt tamponundaki çizikleri ne ile kapatabiliriz.önerebileceğiniz bir ürün varmıdır....
|
|
Feline 2006
1.4 otomatik orijinal :) |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
alt tampon derken anlamadım ama bıldığımız ön tampondan bahsedıyosanız çok derın çızıkler yoksa ve ılla kışısel olarak uygulıcam dıyosanız arexons yoğun çızık gıderıcı pasta kaput tavan bagaj gıbı buyuk alana sahıp kısımlarda kullanmadığınız takdırde ıyı sonuçlar verır kaput tavan bagaj dememın sebebınıde şöyle ıza edeyım bu tur urunler boyanın ustundekı yuzeyı kazıyarak alt katmanlardakı purussuz yuzeyı ortaya çıkarır azcık boyayı yer ve renk uyuşmazlığı yapar ya her tarafına uygulıcaksınız ya hıç yanı mesela kaputta bı çızık var sadece çızık alanı gıdermek ıstıyosunuz çok kotu ayırır .fazla bastırmadan yuzeysel çızıklerı tavsıye ettığım urunle alabılırsınız bırde sıvı cila falan ustune guzel olucaktır .
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
boraa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2011 Konum: kdz ereğli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
ön tampon derken yere en yakın kısımda alt tarafını, kaldırıma sürttürmüştük.çizikler var.beyaz beyaz belli oluyor.bende ufak rötüş boyası ile olurmu diye tahmin ettim.en azından o beyazlığı kapatmak isterim.
![]() |
|
Feline 2006
1.4 otomatik orijinal :) |
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Bırak nazarlık kalsın :) örnek benim ki
![]() |
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
aynen bencede nazarlık kalsın..nasıl olsa yine olacak bir şekilde.. fazla takılma derim :)
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
offchu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
Arkadaşlar 206+ arka plastik çıtada ki çizikleri nasıl giderebilirim, dün bayanın biri el frenini çekmeyi unutmuş bir güzel aracı ensemde insettim kırık yok sadece plastik çıtada çizikler var
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |