![]() |
|
307 bagaj kapağı açılma sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Nisan 2013 Saat 11:23 |
Aracımı ilk aldığımda birkere parmaklayınca hemen arka bagaj kapağı hemen açılıyordu şimdi 2-3-4 sefer parmaklayınca jık sesi veriyor ama anca açıyor sorun ne olabilir iyice alıştı böyle yapmaya bu sıralar
|
|
![]() |
|
altantezcan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Mayıs - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı altantezcan
![]() ![]() ![]() ![]() |
Soketi gevşemiştir bagajı kaldırıp arka tarafını sökün orda mekanizmaya ulaşırsınız soketi çıkarıp tekrar takın düzelir bence benimde başıma geldi normal açarken 4-5 denemede açılmaya başladı sonra hiç açmamaya başladı servise gittim düzenek değişecek dediler kendim açtım baktım soket çıkmış heralde sert kapatmışız.
|
|
Peugeut 307 1.6 XT Premium 2003
! Kara Kedi ! |
|
![]() |
|
eray307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynı şeyi bazen bendede yapıyor,genelde kirlenince yapıyor temizlenince geçiyor.Ses sistemi varsa ondan da olabilir.Tabi ben alışkın olduğum için kapağı hafif bastırarak açıyorum.Açamayan biri oldu mu parmak izi tanıtmadan açılmıyor diyorum ben açınca şok oluyor,ciddiyim inanıyorlar
![]() |
|
2005 1.6HDI PREMIUM 112HP ŞEYTAN KIRMIZI
|
|
![]() |
|
leffe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2013 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 90 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Oradaki mekanizma dokunmatik gibi hassas olduğundan zamanla basılan yer deforme oluyor ve altındaki buton basışlarınızı hissetmemeye ve kapatınca kapanmamaya başlıyor. mekanizmayı söküp butonla dokunduğunuz düz satıh arasına bir tükenmez kalemden sökeceğiniz yayı kesip yerleştirin sorun çözülecektir.
|
|
2003 Peugeot 307XR 16v 5p
|
|
![]() |
|
coolhortlak_307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2013 Konum: kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 65 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı coolhortlak_307
arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım bagaj sorunu kroniktir
şahsen ben arka bagajın kilit kısmını söktüm iki vida onları söktükten sonra plastik aksamı cekerek çıkarın zaten sekmanlı sonra iç taraftan mekanizmayı tutan 10 anahtarı ile iki tane somun var onlarıda söküyoruz. Daha sonra mekanizmayı tutan iki tırnak var mekanızmanın dış kısmında görünuyor karşılıklı bastırarak içeri doğru itin ve mekanizmanın soketini çıkarın arkadaşlar.mekanizma içindeki parça çıtçıtlı bolum yanı kızaklı çıkarıp güzelce temizleyin(temizlik işini balata temizleyici ile yaptım tavsiye ederim) yaglayıp takın (burası çok ÖNEMLİ arkadaşlar BAGAJI ACAN O PLASTİK AKSAM İLE MEKANIZMAYA TEMAS EDEREK ACIYO YA HANI ÇITÇITLI AKSAMIN OLDUGU O ARAYA KALEM YAYINDAN DAHA GENİŞ YANI 1CM GENİŞLİĞİNDE 1CM YÜKSEKLİĞİNDE YAY) koyuyorsunuz birdaha kesinlikle arıza kapanmama gibi en ufak sorun çıkmıcaktır emın olun resimli anlatmak isterdim ama suan fırsatım yok kolay gelsin saygılarrrr |
|
![]() |
|
coolhortlak_307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2013 Konum: kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 65 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı coolhortlak_307
o yay bagajın kurtarıcısı oluyo arkadaşalar acılmama kapanmama gibi sorunlar bitiyo yoksa yaglama yada sıfırını almak çözüm degil emın olun sorun tamamen kaybolucak
|
|
![]() |
|
technodex ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2012 Konum: IZMIR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı technodex
Bende de aynı sorun vardı içindeki mekanizma zamanla boşluk yapıyor içini açıp 1-2 diş öne çekince düzeliyor, düğmeye basınca şak diye açılıyor vızt rızt sesi bile gelmiyor.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |