![]() |
|
Silecek ve Far Kolları Arızaları |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
altantezcan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Mayıs - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı altantezcan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Nisan 2013 Saat 11:10 |
Uzun süredir foruma giremediğimden bi çok şeyden uzak kaldım öncelikle herkese merhaba.Arkadaşlar aracımın silecek kolu üzerinde bulunan yol bilgisayarı değiştirme tuşu arıza yaptı bastığımda değiştirmiyor ya da sonradan değişiyor bi temassızlık var sanırım ara sırada sorunsuz çalışıyor servise sorduğumda klasik cevap değişecek tamir olmaz dediler ama fiyatıda malum 400 lira civarında.Ben söküp içine bakmak istiyorum büyük ihtimalle ufak bir arızası var ama direksiyonu ve kolları nasıl sökeceğimi anlayamadım ve kolu çıkardıktan sonra içini açabilirmiyim onuda bilmiyorum fikri olan varsa bilmek isterim.Olmazsa ikinci el ucuz yollu kol bulabilir miyim?Son olarak Eskişehirli arkadaşlarımdan bildikleri iyi peugeut servisi varsa söylemelerini rica ediyorum her şeye değişmesi gerekiyor demeyecek sağlam usta bilen var mı :)?Şimdiden Teşekkürler...
|
|
Peugeut 307 1.6 XT Premium 2003
! Kara Kedi ! |
|
![]() |
|
Memed8572 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Nisan 2013 Konum: Denizli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 107 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Memed8572
![]() ![]() ![]() ![]() |
BUNUNLA ALAKALI Bİ KONU VARDI RESİMLİ O DÜGMEYİ ACIP BİR KAÇ İŞLEM YAPTIKTAN SONRA YOL BİLGİSAYARI CALISMAYA DEVAM EDİYORDU Bİ TEKRAR FORUMA GÖZ GEZDİRİN İSTERSENİZ.
|
|
Peugeot 1.6 XT 2001
|
|
![]() |
|
altantezcan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Mayıs - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı altantezcan
Bayağı bi aradım ancak bulamadım tekrar bakayım teşekkürler.
|
|
! Kara Kedi ! |
|
![]() |
|
Memed8572 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Nisan 2013 Konum: Denizli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 107 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Memed8572
VE SİZİN ARIZANISZ YOL BİLGİSAYARINI DEĞİŞTİREN TUŞ MU SUANDA ?
BAŞLIKTA SİLECEK FAR KOLLARI ARIZALI DEMİŞSİNİZ. İÇERİKTE YOL BİLGİSAYAR TUŞUNDAN BAHSETMİŞSİNİZ TAM OLARAK HANGİSİ ARIZALI TAM ANLAYAMADIM ? |
|
Peugeot 1.6 XT 2001
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı altantezcan
silecek kolunun ucundaki düğme asıl sorunum aslında sinyal sorunuda var ama bu daha önemli başlık yanlış olmuş evet uyarınız için sağolun değişiyorsa bi bakayım değiştireyim.
|
|
! Kara Kedi ! |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Memed8572
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=16691&KW=YOL+B%DDLG%DDSAYARI&title=peugeot-206-yol-bilgisayar-com2000-tu-yapm
BİLGİSAYAR TUŞU İÇİN ŞUNA BİR BAKIN BELKİ YARDIMCI OLABİLİR SİZE. |
|
Peugeot 1.6 XT 2001
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam o tusun ıcınde oksıtlenme olmuştur buyuk ıhtımal.. hıc açmadan bır kontak spreyler var yağlı yada cok az wd40 sık bıraz dene bakalım ne yapıyor.. calısmassa ınce tornavıda ucunu tusun kenarından sokup dışarı doğru çekersen sorunsuz cıkarırsn, wd40 veya dedıgım gıbı yağlı kontak sprey sık.. 1-2 sey daha sokebılırsın.. arka sılgecın donen parcasıda cıkıyo fakat ıcındekı yolun yerını kaybedersen tekrar normale cevırmen zaman alabılır
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı altantezcan
![]() ![]() memed8572 verdiğin link sayesinde tuşu söktüm sağol.hsnsnl içine oksit giderici sıktım ama düzelmedi ve içinde kırık bir parça var dipte bunu için kırmızı yuvarlak içindeki arka silecek mekanizmasını sökmem gerek ama onu beceremedim.Sorun çok büyük ihtimalle kırık bir parça ve yayda zaten içeri göçmüş |
|
! Kara Kedi ! |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Kampanyalı olarak orjinal elimde birtane ürün var fiyatı 300 TL
Düzenleyen GökhaN - 18 Nisan 2013 Saat 14:52 |
|
![]() |
|
Gökhan Çetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mart 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 309 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gökhan Çetin
tam kımızı çizginin içindeki yeride sökebilirsin ilerisini daha iyi görmen işin
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı altantezcan
işte o bölgenin nasıl söküleceğini kavrayamadım onu söksem sorunu halledeceğim büyük ihtimal..
|
|
! Kara Kedi ! |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı altantezcan
içindeki yayı tornavida ile bastırdım ama değişmedi cıt cıt ses geliyor ama değişmiyor
|
|
! Kara Kedi ! |
|
![]() |
|
plawert ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Haziran 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
O kirmiziyla isaretli olan kisim serit bi film ile orta gobege bagli diye biliyorum yani sokerken onuda koparma ihtimaliniz var o yuzden dikkatli olmakta fayda var
|
|
206 x-desing 1.4 benzinli
|
|
![]() |
|
arachnid ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 122 |
altantezle soruna cevap veremeyeceğim fakat çok merak ettim. silecek kolunu direksiyonu sökmeden mi çıkardın ve nasıl çıkıyor. anlatabilirmisin.
birşey belirtmek isterim. benimde cam düğmesi bozulmuştu. çıt çıt ses geliyor fakat çalışmıyordu. komple çıkma bulup değiştirtmiştim. dediğin gibi söksen tornavida ile bastırdığın butonu değiştirsen olucak gibi. inşallah sökersin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı altantezcan
cevabı geç verdiğim için öncelikle kusura bakmayın.Silecek kolunu sökmedim sadece üstteki tuşu ve arka silecek mekanizmasını söktüm tamamen çıkarmak için direksiyonu sökmek şart zaten sinyal koluyla birlikte çıkıyor.Soruna gelince dediğim gibi kırık bir parçadan kaynaklanıyormuş oda temas etmesini engelliyormuş şu anda çözdüm sorunu çok iyi çalışmıyor ama genede biraz oynamayla değiştiriyor.
|
|
! Kara Kedi ! |
|
![]() |
|
arachnid ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 122 |
anladım dostum. ikinci fotoya göre direksiyonu çıkarmadan söktün zannettim. yaptığına sevindim. far silecek komple satılıyor ve çok pahalı. ben kırdım. oradan biliyorum.
geçmiş olsun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |