![]() |
|
Kayışlardan gelen cık cık cık sesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
_ali_ ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 241 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Nisan 2013 Saat 09:11 |
Direksiyon hidrolik yağını koyduğum yerin yanında bir kayış ve bilyelerden oluşan aktarma parçaları var, buradan bir süredir cık cık cık diye bir ses geliyordu. Ses ilk zamanlarda soğuk havada ilk çalıştırınca oluyor bir süre sonra geçiyordu. Kendimce bilyeleri yağlamaya çalıştım vs. Ama son zamanlarda ses hem arttı hem de kesilmez oldu ve sanayi yolu gözüktü.
2 Bilye, bir küçük amortisör, bir kayış ve bir bağlantı parçası değişti, parçacılarda sadece tek bir bilyeyi ve kayışı bulabildik, diğerleri tek tek bulunmuyormuş sadece orjinal set olarak bulundu. Toplam 275-TL parça masrafı ile değiştirdik. |
|
206 1.4 + LPG
|
|
![]() |
|
ahmetismet ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
sonuç? ses kesildi mi?
|
|
neverThere
Yeni Astra HB 1.4 Turbo 140hp Active Select Sport 2013 |
|
![]() |
|
_ali_ ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 241 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet kesildi, ben arayanlara bilgi olsun diye yazdım, sorunum kalmadı ama tuzlu oldu biraz.
|
|
206 1.4 + LPG
|
|
![]() |
|
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
O cik cik sesin sebebi triger kayışıdır. Triger kayışının değişme zamanı gelmiş demektir...
|
|
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |