![]() |
|
Birazda Gülelim :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2013 Saat 16:45 |
Cuma günü kızımı Haseki Hastanesine kontrole götürdüm arabayı otoparka bırakıp yürüdük biraz yol üzerinde bu hyundaiyi gördüm çok ilginç geldi baktım dönüştede orada dayanamadım sizlerle paylaşmak için resmini çektim
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Altın sarısı yapsaymış bari :)
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
tampondakı gumuş kuşak harıç gayet ıyı duruyor ama şöyle bıde guzel çelık jant taklırsa neden olmasın ki
![]() |
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
Biz paslanmaz sac plakalar alıyoruz bazen, onlar aynı bu şekilde geliyor üzerinde mavi yapışkanı oluyor ki çizilmeden işlenebilsin kalıplarda diye, görünce direk onu çağrıştırdı bana :) tampondaki kısmın işi bitmişte yapışkanı sökülmüş gibi :)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Şimdi anladım hocam ben bunu boya sandım doğru söyluyosunuz bazen metal parçaların uzerınde şeffaf aynı böyle mavi jelatın oluyor eğer jelatınse ve sökulunce tampon gıbı olcaksa heryerı gerçektende haklısınız vasat bır durum ![]() |
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
eleman photoshopla fazla çalışmış heralde. gitmiş gerçeğini yapmış.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Memed8572 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Nisan 2013 Konum: Denizli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 107 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Memed8572
Ben beğendim harbiden :)
|
|
Peugeot 1.6 XT 2001
|
|
![]() |
|
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
Çok güzel olmuş ama ben binmem buna :) Ama ama maketi güzel olurdu.
|
|
![]() |
|
altantezcan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Mayıs - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı altantezcan
Eşeğe altın semer vurmuşlar....
|
|
Peugeut 307 1.6 XT Premium 2003
! Kara Kedi ! |
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
ilginç olmuş :D
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |