![]() |
|
Ön camı değiştirtmek |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ahmetismet ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2013 Saat 12:31 |
Arkadaşlar aracımda aldığımdan beri ön camda minik bir çatlak var 2 yıldır ilerlemiyor. ancak gözüme batmaya başladı. Kaskonun ön cam hakkını kullansam diyorum ancak kararsız kaldım. Ufak bir çatlakla orjinal cam mı yoksa çatlaksız yan sanayi cam mı? Orjinalin yerini tutar mı?
|
|
neverThere
Yeni Astra HB 1.4 Turbo 140hp Active Select Sport 2013 |
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ilk olarak kaskodan değiştirirken size sorulan sorulara tutulan tutanağa dikkat edin :) bazı sigorta şirketleri tramerde kaza kaydı olarak gösteriyormuş cam değişimlerini hatta fiyatsız çoğu tramer kayıtları cam değişimiymiş (bir çok kez ve farklı ağızdan duyduğum için iletmek istedim ne kadar doğru bilemem) camımda çatlak var kasko hakkımı istiyorum demeniz yeterli yolda gidiyordum camıma yabancı cisim geldi :D sakın ha :D
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
![]() ![]() ![]() ![]() |
Camda orjinallik aramayın. Cam içinde kaskonuzu bozmayın. Mini onarım klozundan kaskonuzu deldirmeyecek şekilde sanayide anlaşmalı camcısından takıtırın. Hiç düşünmeyin. Aynı minik çatlak bende de var ama kaskom yok :)
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
bazı sigorta şirketleri tramerde kaza kaydı olarak gösteriyormuş cam değişimlerini hatta fiyatsız çoğu tramer kayıtları cam değişimiymiş (bir çok kez ve farklı ağızdan duyduğum için iletmek istedim ne kadar doğru bilemem) bunun hakkında bir fikrin var mı toretto16 :)
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
ahmetismet ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
Tramere kayıt olayını iyice sorgularım zaten. Ancak benim öğrenmek istediğim ön cam eskisi gibi orjinali gibi olur mu? Adi durmasını ya da su geçirmesini ya da ses çıkarmasını istemiyorum..
|
|
neverThere
|
![]() |
|
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
cam değişimi tramer kayıtlarında görünür yani plakayı yada şaseyi mesajla gönderdiğinizde cam değişim tutarı nekadar ise o kadar hasar görünür. ancak detaylı incelendiğinde cam değişimi olarak görünür. ayrıca kaskodan cam değişiminde yan sanayi kullanmıyorlar poliçe kapsamına göre.
|
|
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
|
![]() |
|
mabolla ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 29 Ocak 2010 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 243 |
4 kere kaskodan ön camımı değiştirdim,yan sanayi tabi.tramerde görünmesi doğru en azından benim o zamanki kaskomda öyleydi.
2 farklı yerde değişti camlar ancak 2 yerde birer kere hata yapmışlar,slikonlar tam tutmadığı için su almıştı araç,söktürüp başında durup tekrar taktırdım sorun kalmadı.buna dikkat edebilirsiniz. bunun dışında ben pek bir fark hissetmedim camlar arasında(ilk değişimdeki psikolojik fark hariç
![]() |
|
Baran yıldırım
|
|
![]() |
|
106fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2011 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
307 nin camı panoromik olduğu için orjinaliyle yan sanayisi çok fark ediyor.arkadaşım değiştirdi aynı senin dediğin gibi bendede ufak bir çatlak var ama yan sanayisini görünce kesinlikle değiştirmemeye karar verdim.
|
|
2003 307 XT PRE 1.6 110 HP
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
Peki bu değişim işini kaliteli yapan bildiğiniz bir yer var mı ankarada, konyada, kırşehirde yada zonguldakta?
|
|
neverThere
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
benimde ön camı benden önceki sahibi çatlaktan değiştirmiş kaskoya tramerde 750 tl hasar görünüyor benden söylemesi servise gittim sordum öğrendim benden söylemesi
|
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
kekeleme tuttu bu aralar :))
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |