|
Bir Hafta Sonu Kazasıda Benden :( |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
volkanC2
3. Vites Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 16 Nisan 2013 Saat 09:09 |
Haftasonu Zonguldak'a bi kaçamak yaptık eşim ve kızımla birlikte. Cuma akşamı ordaydım cumartesi dışarı çıktık ve ışıklarda kavşakta sol şeritte durupta sola dönmeyip düz gitmeye çalışan tır bana arkadan çarptı. Sola dönerken sıkıştırmasın diyede yeşil yanar yanmaz fırladım hemen, fırlamasam sol taraftan komple alıcaktı altına. Onun tamponda minik bi yamukluk vardı benim hasarım daha fazla, tutturdu sen suçlusun diye, raporumuzu tuttuk dün bıraktım aracımı servise eksper gelmesini bekliyoruz.
Hepsinden önemlisi hiçkimsenin canının yanmaması o sırada sol arka koltukta 5 aylık kızım onun yanınnda yiğenim baldızım oturuyordu. Allah korudu bu kadar ufak bi kaza ile atlattık. Allah hepimizi beterinden korusun..
|
|
Citroën C2'm..''yakışıkLı'' 2004 SX 1.4i
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
geçmiş olsun..
|
|
plawert
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Haziran 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Gecmis olsun...
|
|
206 x-desing 1.4 benzinli
|
|
fenersel
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Geçmiş olsun Allah korumuş
|
|
Secks
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 228 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ufak sıyrıklarla atlatmışsınız geçmiş olsun.
|
|
Aziz
BÖLGE TEMSİLCİSİ KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
geçmiş olsun allah korumuş ve korusun.
O tür insanlardan nefret ederim, sen suçlusun? arkadaş arkadan vurmuşsun ben geri geri gelmemişim neyim suçlu lan
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
volkanC2
3. Vites Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hepinize teşekkür ederim, aynennn bende nefret ediyorum. Adam direk senin sigortan bu aracı karşılar mı diye geliyor, bi dur dedim ya ben mi suçluyum sen mi suçlusun, hatalı sollama yapıyosun diyo bana, tırla sol şeritte duruyor bide bana vıdı vıdı yapıyor, eksper akşam görmüş aracı şimdi aldım servisten, iki güne kadar belli olurmuş merakla bekliyorum.
|
|
|
|
emre_akdag
3. Vites Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
büyük geçmiş olsun.. cana gelmesin de, araba her şekilde olur.. Rabbim daha büyüğünden korusun..
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
volkanC2
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Sağol, kesinlikle cana gelmesin, yemişim arabasını ya dünya malı sonuçta..
|
|
|
|
elsoberano
4. Vites Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
|
geçmiş olsun .
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
aknard
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aman büyük geçmiş olsun ucuz atlatmışınız. "Pejo" ve "kaza" kelimelerini aynı cümle içinde duyunca yüreğim ağzıma geliyo :(
|
|
...206 HDI FELINE...
|
|
volkanC2
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Sağolun arkadaşlar..
|
|
|
|
Storm359
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Nisan 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Geçmiş olsun..
|
|
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Geçmiş olsun.
|
|
byx
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2013 Konum: B.evler ist. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 103 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
volkanım tekrardan geçmiş olsun kardeşim.
allah betrinden korusun.
|
|
106 xr 99 mod.1.4 75 bg gümüş gri
|
|
volkanC2
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Sağolun teşekkür ederim.
Sağol abi amin cümlemizi.. En büyük kazamız böyle olsun inşallah..
|
|
|
|
NightKiss
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Ocak 2013 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 101 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı NightKiss
|
Geçmiş olsun.
|
|
Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak, ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
|
|
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
geçmış olsun ucuz atlatmışsınız yınede ...
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
AydinBeyol
P.T. TEAM GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
|
geçmiş olsun. tır şöförü hem arkadan çarpmış hem de sen suçlusun demiş. töbe töbe ağzımı bozmiim şimdi.
|
|
|
|
tongucuk
4. Vites Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
çok geçmiş olsun hocam aman daha çok dikkat ....
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |