![]() |
|
206 göstergede yağ seviyesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
206 ersan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 302 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206 ersan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Nisan 2013 Saat 21:30 |
arkadaşlar kontağı ilk açtığında yağ seviyesini gösteren kutucuklar 6 adet gösteriyo benim arabada şimdi yağ değişeli 10 gün kadar oldu sanki bi tane eksildi sandım ama yanılıyorummu acaba
|
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
![]() ![]() ![]() ![]() |
arabanın düz durması kullanılan yağ filitresi'nin orjinal olması gibi etkenler göstergeyi etkiliyor motor sıcak olduğunda yağ inceldiği zaman belki bir tane eksik göstermiş olabilir.
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
serkan719 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 410 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan719
bendede hep dolu gösteriyo
filtrem de orginal olması lazım. ama yağ değişiminde denicem onu. orginal filitreyi takıcam yağ doldurmadan kontak açıp bakıcam. ne durumda. |
|
![]() |
|
206 ersan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 302 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206 ersan
kaç tane kutucuk var zahmet olmazsa sayıp haber verirmisiniz benmi yanılıyorum acaba
|
|
![]() |
|
LUCY ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2012 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim göstergem full gösteriyor ve yanıp sönüyor arkadaşlar bilgisi olan varmıdır ?
|
|
1.4 206 HDI LOOK
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
6 tane yuvarlak daire mevcut _ işareti yoksa tamdır. Birde kullandığınız yağın ince olmamasına dikkat edin. İnce yağlar eksiltme yapabilir.
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
full gösteriyorsa tamdır. Araç çalıştıktan sonra o gösterge gider zaten. Başka türlü bir yanıp sönmemi mevcut ?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |