![]() |
|
torpidodan gelen ses |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
206 ersan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 302 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206 ersan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Nisan 2013 Saat 21:00 |
arkadaşlar arabayı çalıştırırken ve stop ederken torpidodan cık cık bi ses geliyo sanki torpido boşta gibi veya torpido içerisinde bi şeylerden geliyo anlıyamadım bide yine torpidodan kalkış yaparken gaza fazla basmadan titreterek kalkış yaparken tık tık bişey vuruyo gibi 2 gündür olan bişey ses torpidodan gibi geliyo ama başka bi yerdenmi bilmiyorum ne olabilir bi fikri olan varmı
|
|
![]() |
|
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
senin araçta diğital klima mı var. bende de buna benzer ses var dığıtal klima var hava damderini kapatıp açma sesi o bi sıkıntı olmaz
|
|
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
|
![]() |
|
206 ersan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 302 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206 ersan
![]() ![]() ![]() ![]() |
dijital klima yok normal manuel
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206 ersan
arkadaşlar bi fikri olan varmı
|
|
![]() |
|
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
çıngıraklı yılanın çıkardığı gibi bir ses ise benim aracımda da benzer bir problem var ama çözemedim. kapıyı açar açmaz yılanım beni karşılıyor :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |