![]() |
|
Fren pedalındaki değişim ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
oguzhan53 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 266 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan53
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Nisan 2013 Saat 16:10 |
sevgili arkadaşlar Frenim'le ilgili bir sorunum var yardımlarınızı bekliyorum. sorun şöyle gelişmekte aracımın kontağını kapatıyorum frene hiç basmıyorum ve pompalamıyorum aradan 15 dakika geçtikten sonra fren pedalı basılmayacak kadar sertleşmiş oluyor. araç çalışırken bir sorun yok gayet iyi tutuyor ama eskiden kontağı kapatınca 3,4 kere pompalanıyordu ondan sonra sertleşiyordu pedal. bilgi sahibi arkadaşların yardımlarını bekliyorum şimdiden herkese teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
![]() ![]() ![]() ![]() |
herhangi bir sıkıntı yok. araç çalışmaz halde fren pedalı sert olur. sıkıntı etme :)
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
oguzhan53 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 266 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan53
arkadaşlar ilginize teşekkür ederim. Sıkıntım tutmaz Allah korusun ondan. :-)
|
|
![]() |
|
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
frenle herhangi bi sıkıntı olduğunda zaten arıza ışığı falan yakar.
|
|
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
|
![]() |
|
Gökhan Çetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mart 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 309 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gökhan Çetin
Bendede aynı dün fark ettim araç çalıştıktan sonra bi sorun yoktu.
|
|
![]() |
|
korkusuz202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2012 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı korkusuz202
abi aynı olay bendede vardı.Sanayi ve servise gittim.Normal dedidler hatta servis böyle olması daha iyi frenin tutuğuna işarettir dedi.Yazdığın gibi arabayı çalıştırınca sorun yoksa tamamdır..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |