|
Kapı Çıtası |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
gebedek
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Mart 2013 Konum: ardahan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 14 Nisan 2013 Saat 20:23 |
Arkadaşlar merhaba. Aracımın sağdaki iki nikelaj kapı çıtası kırıldı. Ardahan'ın bir köyünde oturduğum için alma imkanım olmadı. Acaba sağ iki nikelaj kapı çıtası var mı .Yoksa 4 adet normal çıta satan var mı? Ya da önerisi olan var mı?
|
|
emre_akdag
3. Vites Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
nikelaj çıta gibi aksesuar malzemeleri takım halinde satılır. Eğer bulamassan orjinalleri kalsın nikelajları çıkar derim.
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
gebedek
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Mart 2013 Konum: ardahan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aracı aldığımda üzerinde bunlar vardı. Acaba çıkma orjinal satan var mıdır?
|
|
emre_akdag
3. Vites Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Orjinal nikelaj değildir bence iyice bir inceleyin. Orjinal füme çıtaların üzerine kaplama şeklinde nikalajlar değil mi?
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
gebedek
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Orjinali nikelaj değildir sanırım. Ben 2. el aldım ve bunlarla geldi bana.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |