![]() |
|
Buralara su akması normal mi? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Nisan 2013 Saat 14:45 |
Aracımı yıkadığımda, yağmurlu havalarda falan dikkat ettim de fotoğraflarda gösterdiğim yerlerden aşağıya doğru su akıyor. Bir sorun mu var acaba? Ordan akan suların far kablolarına farların arkalarına akması beni rahatsız etti. Normal birşey mi bu? Silikonla komple kaplayayım mı? Fotoğraf temsilidir. Bana ait değildir. Düzenleyen GökhaN - 15 Nisan 2013 Saat 09:03 |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
oralara değilde üst kısımda yuvarlak sıyah kapak gibi şeyler varya havuz gıbı boşluklar amartısor başları heralde onlar zannedersem yanlışım varsa duzeltın o havuzlara çamurlu su doluyodu oralara normal ama dedığın yerlerde su gormedım hıç
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Ya orası polen filtresine hava sağlıyor. Orasının öyle sulu olması normal sonuçta üstü açık. Ama cam tarafından kenarlardan su akarak farlara doğru geliyor. Ben bundan bahsediyorum. |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Farlara kadar ınıyorsa tabıkıde normal değıl hocam far kablolarını goruyosun konnektörlerını yanlız ust kasa aralıklarından mutlaka su oraya akıcaktır ben daha once gosterdığın kısımlarda hıç su gormedım pek normal değil gibi geldi o yuzden ama
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Heralde camın ordaki tahliye delikleri falan tıkalı ki oradan akmayıp aşağıya farlara doğru iniyor diye düşünüyorum ama bakalım.
|
|
![]() |
|
serkan719 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 410 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan719
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
o polen filitresinin ordada normalde plastik bir parça oluyor. tam amortisör kafasının üstünde. benim aracımdada yok ama almak istiyorum.
o farların oraya hiç dikkat etmedim. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |