![]() |
|
Acil yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
dudu_76 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Nisan 2013 Saat 13:44 |
1998 peugeot sedan griiff ilk defa kullanıyorum arac lpg li ara sıra ortada k diye bir lamba yanıp sönüyor birde cukura veya sert fren yapınca vurma sesi geliyor bu arabalar hakkında bilgi verirseniz cook sevinirim saygılar
|
|
dudu_76
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İlgili bölüme taşınmıştır.. Lütfen site düzenini sağlamamamız adına bize yardımcı olmanızı dileriz..
|
|
![]() |
|
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
sert frene vaya çukura girince ses geliyorsa alt takımda sıkıntı olabilir
|
|
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
arkadaş 306 sahibi. |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
farketmez K lambası hepsınde aynı örnek olsun dıye koydum çeşme tarzında ortasında k olan kısım motor arza lambasıdır .206 kullanıcısı olduğum ıçın kendı arşıvımden ekledım ve düzelttim varmı başba bir isteğin :)
Düzenleyen samet206 - 14 Nisan 2013 Saat 15:09 |
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |