![]() |
|
306 sedan |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
dudu_76 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Nisan 2013 Saat 13:04 |
ilk defa 1998 306 sedan peugeot sahibi oldum arc lpg li ara sıra k diye ortada lamba yanıp sönüyo bazen firene basınca yada cukurdan gince vurma sesi geliyor klima filtresinin yeri nerdedir
İlgili bölüme taşınmıştır.. Düzenleyen cigdemilker - 14 Nisan 2013 Saat 13:52 |
|
dudu_76
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Ayrıca 306' ların orjinalinde çoğunda polen (klima) filtresi bulunmuyor. Aşağıda görüldüğü gibi. Düzenleyen hLL 206 - 14 Nisan 2013 Saat 14:23 |
|
![]() |
|
İlla da polen filtresi istiyorsanız aşağıdaki tertibattan edinebilirsiniz. Düzenleyen hLL 206 - 14 Nisan 2013 Saat 14:23 |
|
![]() |
|
ceyhunhece ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Temmuz 2013 Konum: BURSA YENİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ceyhunhece
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşım merhaba bu polen filitresini nerden temin edebilirim bende 306 sedan 2001 model var da ona takayım
|
|
![]() |
|
hLL ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: 343256I Durum: Aktif Değil Mesajlar: 362 |
Bunları ben netten bulup paylaşmıştım. Nerden bulabilirsin bilmiyorum. Hiç bir bilgim yok. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |