![]() |
|
307 orjinal çıkma yay arıyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
enginnigne ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2013 Konum: bolu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı enginnigne
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Nisan 2013 Saat 21:43 |
herkeze merhabalar arkadaşlar benim aracımda spor yaylar ama ben bunları istemiyorum orjinal olan yaylarla takaslamak isteyen varsa yada elinde fazla olup satmak isteyen varsa bana yardımcı olmasını rica ederim
|
|
engin özbağ
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bır arkadaşım da olucak orjınal yaylar soleyım ıstersen satarsa ıletısıme gecersınız.. bıde fıyatt olarak ne dusunuyosun |
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
enginnigne ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2013 Konum: bolu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı enginnigne
![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba,bu gün akisleri degistirdim yaylarida degistiriyim dedim sanayide tanesi 80 lira dediler,bu giyata göre konusuruz ya biraz altina tabi sanayide sifir fiyatlari tanesinin,bide bendeki spor yaylarida isterse gönderirim ben teli yaziyim beni ararsa cok sevinirim 0 555 8169572
|
|
engin özbağ
|
|
![]() |
|
eray307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
Yaylarınızın markasını ve kaç cm olduklarını biliyor musunuz acaba?
|
|
2005 1.6HDI PREMIUM 112HP ŞEYTAN KIRMIZI
|
|
![]() |
|
mstf shn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2013 Konum: nevşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 144 |
üç gün önce orjinal yaylarımı soktum 5cm spor yay taktım keske daha once soylesen yeni yay almak zorunda kalmazdım direk takas ederdik neyse sorun değil kardesim ben yayları yollayabilirim sana 0535 723 60 64 ara goruselim
|
|
Peugeot 307 & 2006 & Comfort & HDI 1.6 110 Hp & 215 / 40 / R18
|
|
![]() |
|
gurhankutlu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gurhankutlu
yayların markasını ve kaç cm olduğu hakkında bilgi verebilirsen daha hızlı bir alışveriş olucaktır :) saygılar
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı enginnigne
Ben arabayı 3ay önce aldım hiç bakmadım yaylarına ama yarın bakıpmyazacağım,bi arkadaş yardımcı olacak sanırım forumdan eğer sıkıntı olmassa alışverişi yaparsak söküp resminizde çekip koyacağım buraya
|
|
engin özbağ
|
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
konuyu baltalamak gibi olmasın ama ben de sadece arka orjinal yay arıyorum.
|
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
hayırlı satışlar inş. :)
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı enginnigne
merhaba,ilgilenen arkadaşlarıma çok teşekkür ederim,forumdan mstf shn
![]() |
|
engin özbağ
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı enginnigne
http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=122102034&rnd=5977
|
|
engin özbağ
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |